Τοπικά Νέα

Άγια Νύχτα» στο σκοτάδι στον πεζόδρομο Μαραθόπολης

 

26026950_1799195303710553_962308460_o


Παραμονή Χριστουγέννων και απόψε «Άγια Νύχτα» ο πεζόδρομος της Μαραθόπολης, στο κεντρικότερο σημείο της τουριστικής Τοπικής Κοινότητας της Δ.Ε. Γαργαλιάνων του δήμου Τριφυλίας, είναι βυθισμένος στο σκοτάδι.
Επισκέπτες της περιοχές για τα Χριστούγεννα, που βρίσκονται για διακοπές στην περιοχή της Μαραθόπολης, κάνοντας τη βόλτα τους, διαπίστωσαν με θλίψη ότι στον πεζόδρομο δεν υπάρχει φωτισμός, ούτε καν το Χριστουγεννιάτικο δέντρο, που έχει τοποθετηθεί, είναι φωτισμένο, και, επίσης, σβηστά είναι και τα  λαμπιόνια και έστειλαν σο «Θάρρος » τις φωτογραφίες εξαιτίας της απογοήτευσης που αισθάνθηκαν από το σκοτάδι και τη «μαυρίλα».
Κατά τα λοιπά, τα καταστήματα της Μαραθόπολης, καφέ – μπαρ, εστιατόρια, ψησταριές και ψαροταβέρνες, κινούνται στο εορταστικό κλίμα των ημερών και αναμένουν κατοίκους της περιοχής κι επισκέπτες για ρεβεγιόν απόψε και Χριστουγεννιάτικο – εορταστικό γεύμα και δείπνο αύριο!

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button