ΓαργαλιάνοιΤοπικά Νέα

Άγρια συμπλοκή Βουλγάρων αναστάτωσε τους Γαργαλιάνους

 

mpounies


Δύο τραυματίες ήταν ο απολογισμός της άγριας συμπλοκής η οποία σημειώθηκε στον Άγιο Νικόλαο Γαργαλιάνων.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στο σοβαρό επεισόδιο, εμπλέκονται δύο ανδρόγυνα τα οποία διαμένουν σε διώροφη οικία στην περιοχή του Αγίου Νικολάου στους Γαργαλιάνους. Για λόγους που δεν έχουν εξακριβωθεί, καθώς η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη από τους Αστυνομικούς του Α.Τ. Γαργαλιάνων, οι σύζυγοι συνεπλάκησαν με αποτέλεσμα τον τραυματισμό και των δύο, ένας πιο σοβαρά, καθώς μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας, ενώ ο δεύτερος στο Κ.Υ. Γαργαλιάνων.

Όλα ξεκίνησαν περίπου στις 2.30 το μεσημέρι της Παρασκευής όταν ολόκληρη η γειτονία πετάχτηκε στο πόδι από τις φωνές των ζευγαριών. Οι δύο σύζυγοι χτυπούσαν ο ένας τον άλλον με ότι υπήρχε διαθέσιμο, από πέτρες και ξύλα μέχρι τζάμια! Κάτοικοι ενημέρωσαν την Αστυνομία και άμεσα έφτασε περιπολικό του Α.Τ. Γαργαλιάνων όπου και προχώρησε στη σύλληψη ενός 21χρονου Βούλγαρου και του 23χρονου αντίδικού του.

Προανάκριση διενεργεί το Α.Τ. Γαργαλιάνων

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button