Ελλάδα

Άγριο ξύλο στην Κρήτη στη δίκη των 100 σφαγμένων αρνιών

Πεδίο μάχης έγινε η πλατεία Δασκαλογιάννη, πίσω από το Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου

Πρωτοφανής ένταση, άγριος ξυλοδαρμός και παρ’ολίγον γενικευμένα επεισόδια σημειώθηκαν το πρωί της Τρίτης στην πλατεία Δασκαλογιάννη, πίσω από το Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου, μεταξύ των εμπλεκόμενων πλευρών στην υπόθεση της πρόσφατης ζωοκτονίας τουλάχιστον 100 προβάτων στο χωριό Γεράκι.

Η ένταση ξεκίνησε από νωρίς στο Δικαστικό Μέγαρο, με τους συγγενείς του παθόντα να διαπληκτίζονται αρχικά με τον έναν από τους τρεις κατηγορούμενους στην υπόθεση, που είχε επίσης μεταβεί στην Ανακρίτρια για την απολογία του.

Στη συνέχεια, και αφού είχε ολοκληρωθεί η απολογία του 44χρονου με τους δικαστικούς λειτουργούς να τον αφήνουν ελεύθερο, ξέσπασαν τα επεισόδια στην πλατεία Δασκαλογιάννη.

Σύμφωνα με το cretapost.gr συγγενείς του κτηνοτρόφου που βρήκε σφαγμένα τα πρόβατά του πιάστηκαν στα χέρια με τους κατηγορούμενους, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει άγρια συμπλοκή, ανάμεσα στις καφετέριες της πλατείας.

Ο 44χρονος κατηγορούμενος μάλιστα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο με ελαφρά τραύματα στο κεφάλι.

Η ισχυρή αστυνομική δύναμη που ήταν παρούσα στον χώρο των Δικαστηρίων απέτρεψε τη γενίκευση των επεισοδίων, ενώ υπήρξαν και τουλάχιστον τρεις προσαγωγές.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button