ΓαργαλιάνοιΚυπαρισσίαΤοπικά Νέα

Άμεση σκληρή απάντηση Παναγιώτη Τσίγγανου σε Τζωρτζίνη για την καθαριότητα!

 

_DSC7278


Οξεία και άμεση ήταν η απάντηση Αντιδημάρχου Καθαριότητας και Ανακύκλωσης-Προστασίας Περιβάλλοντος του Δήμου Τριφυλίας, Παναγιώτη Τσίγγανου, μετά την επιστολή του Αλέξανδρου Τζωρτζίνη στο gargalianoionline σχετικά με την αποκομιδή των απορριμμάτων στην Δ.Ε. Γαργαλιάνων.

Ο κ. Τσίγγανος αναφέρει τα εξής:

Θα περιμέναμε πλέον από κάποιον που διεκδίκησε την ψήφο του λάου και που παραμένει μέλος της ευρύτερης δημοτικής παράταξης, να μην έχει τώρα πια τόση σπουδή στις θέσεις του για τα δημοσία πράγματα, όταν μάλιστα μπορούσε να λάβει ενημέρωση πριν τοποθετηθεί, την οποία όμως ουδέποτε ζήτησε. Ειδικά όταν η σπουδή του αυτή κατά το παρελθόν, όταν πάλι δεν αναζήτησε στοιχειώδη ενημέρωση περί του ισχύοντος πλαισίου, είχε τις γνωστές συνέπειες και για τον ίδιο και την παράταξη.

Με ενδιαφέρον θα περιμέναμε επίσης την άποψή του, ως μέλους της υγειονομικής κοινότητας, και περί της “συμπεριφοράς” κάποιων συμπολιτών μας στην τήρηση των κανόνων καθαριότητας.
Όσον αφορά την κατάσταση στον υπόλοιπο δήμο (και όχι μόνον έξωθεν της οικίας μου) μία απλή επίσκεψή αρκεί για να διαμορφώσει άποψη.

Σχετικά Άρθρα

Ενα Σχόλιο

  1. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΛΕΓΟΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΑΓΚΙΑ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟ ΤΟΠΟ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΙΝΙΕ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ. ΜΗΝΑΣ ΜΠΑΙΝΗ ΜΗΝΑΣ ΒΓΑΙΝΗ ΟΜΩΣ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button