Κόσμος

Άντρας ξόδεψε 10.000 δολάρια για να αλλάξει φύλο αλλά είδε τα σκούρα της ζωής ως γυναίκα

Το ποσό των 10.000 δολαρίων ξόδεψε ένας άντρας μοντέλο σε ορμονικές θεραπείες και άλλες αισθητικές επεμβάσεις, για να συνειδητοποιήσει όμως στη συνέχεια πως είχε κάνει λάθος. Κι αυτό διότι ζώντας ως γυναίκα κατάλαβε ότι ήταν εξαιρετικά «πολυδάπανο και ανταγωνιστικό».

Ο 30χρονος Alexander Veach από το Λος Άντζελες των ΗΠΑ θέλει πλέον να επιστρέψει στο αρχικό του φύλο, έπειτα από τρία χρόνια που ζούσε ως γυναίκα και είχε το όνομα Άρια.

Πέρασε μάλιστα και ένα διάστημα της ζωής του, όπως λέει ο ίδιος, που ζούσε και ως γυναίκα και ως άντρας, αλλά πλέον πιστεύει ότι θα είναι περισσότερο ευτυχισμένος αν ζει ως άντρας διότι η άλλη ζωή είναι «απομονωτική και αγχωτική».

w2

Άρχισε λοιπόν να κάνει προσπάθειες να επανέλθει στην προηγούμενη κατάστασή του και δηλώνει τώρα περισσότερο ευτυχισμένος από ποτέ. Ο Alexander συνεχίζει όμως να βρίσκεται αντιμέτωπος με δυσκολίες όπως τα στήθη του, τα οποία προσπαθεί να ξεφορτωθεί.

«Είμαι σταθερός ζώντας ως Alexander τώρα. Ήμουν η Aria για τρία χρόνια. Η Aria και ο Alex έχουν δύο απίστευτα διαφορετικές ζωές», δηλώνει ο ίδιος, σύμφωνα με τη Daily Mail. «Δεν είμαι κάποιος που ζει σε ένα κουτί. Δεν αφήνω τους κανόνες του φύλου να μου λένε τι να κάνω ή να με εμποδίσουν από το να έχω μια θέση στην κοινωνία. Οι άνθρωποι πιστεύουν ότι είμαι ψεύτικος γιατί δεν είμαι αυθεντικός, αλλά πιστεύω πραγματικά ότι ήμουν μια γυναίκα στο σώμα ενός άντρα», συμπληρώνει.

w3

«Μετά τη δεύτερη αλλαγή, οι άνθρωποι σχολίαζαν τα μεγαλύτερα στήθη μου, αλλά κάνω έναν τρελό αριθμό push-ups για να τα κρύψω. Δεν με ενδιαφέρει η χειρουργική επέμβαση αλλά θα προσπαθήσω να το κάνω με τον δύσκολο τρόπο και να χτίσω το σώμα μου. Με ενοχλεί λίγο, αν και νιώθω άνετα με το σώμα μου, αλλά ανησυχώ αν βρεθώ σε μια παραλία, θα έχω πολύ στρογγυλά στήθη».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button