ΓαργαλιάνοιΠολιτιστικά - Εκδηλώσεις

Έναρξη εγγραφών στη Δημοτική Φιλαρμονική Γαργαλιάνων

21369538_1660106327347297_949693298992229491_n


ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ – ΣΥΛΛΟΓΟΣ
ΦΙΛΩΝ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

Έναρξη μαθημάτων και εγγραφών Δευτέρα 11/9/2017

Ο Σύλλογος Φίλων Μουσικής και Πολιτισμού Γαργαλιάνων και η Φιλαρμονική της πόλης μας εύχονται σε όλους τους μαθητές καλή πρόοδο και καλή σχολική χρονιά γεμάτη δημιουργικότητα και επιτυχίες.
H Φιλαρμονική μας θα είναι ανοιχτή τα απογεύματα καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 5 μ.μ έως τις 9 μ.μ για εγγραφές νέων παιδιών και για την έναρξη μαθημάτων θεωρίας και οργάνων.
Οι νέες εγγραφές αφορούν παιδιά της Γ’ Δημοτικού και άνω και θα είναι μεγάλη μας χαρά να ανταποκριθείτε στην πρόσκλησή μας για να γνωρίσετε και να εξερευνήσετε τον υπέροχο κόσμο της μουσικής.
Αρχικώς θα καταρτιστούν τμήματα θεωρητικών μαθημάτων και στη συνέχεια τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να λαμβάνουν μέρος σε συναυλίες και εκδηλώσεις της φιλαρμονικής αφού εξειδικευτούν σε κάποιο από τα παρακάτω όργανα: φλάουτο, κλαρινέτο, σαξόφωνο, τρομπόνι, τρομπέτα, κόρνο, μπάσο, ευφώνιο , άλτι κόρνο και κρουστά .
Ο Aρχιμουσικός κ. Σωτήρης Αλεξόπουλος θα είναι διαθέσιμος όλα τα απογεύματα της εβδομάδας στο κτίριο της Φιλαρμονικής για να συζητήσετε και να ενημερωθείτε σχετικά με την οργάνωση και τον τρόπο λειτουργίας της μπάντας. Παρακαλούμε όσοι επιθυμούν να εγγραφούν εγκαίρως ώστε να καταρτιστούν τμήματα και να γίνει σύντομα η έναρξη των μαθημάτων. Τηλ.επικοινωνίας : 27630 23170
Με εκτίμηση το Δ.Σ

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button