Κόσμος

Έξαλλοι οι υπάλληλοι της FIAT με τη μεταγραφή Ρονάλντο στη Γιουβέντους

«Τα χρήματα για τον μισθό του Κριστιάνο θα μπορούσε να εξασφαλίσουν αύξηση 200 ευρώ σε όλους τους υπαλλήλους» δηλώνει εργαζόμενος της ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας

Θύελλα αντιδράσεων έχει ξεσηκώσει η φήμη (που όπως όλα δείχνουν, θα γίνει πραγματικότητα) ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα φορέσει την φανέλα της Γιουβέντους.

Η πλειοψηφία των υπαλλήλων της Fiat (ιδιοκτησίας της οικογένειας Ανιέλι) είναι έξαλλη με την απόφαση της διοίκησης να αποκτήσει τον Πορτογάλο άσο και κατά συνέπεια να ξοδέψει εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ.

Όπως γράφει η αγγλική έκδοση της AS το ποσό της μεταγραφής μπορεί να φτάσει έως και τα 220 εκατ. ευρώ.

«Μετά τον Ιγκουαΐν, έρχεται ο Κριστιάνο Ρονάλντο; Είναι ντροπή» δηλώνει ο Τζεράρντο Τζιανόνε, επί 18 χρόνια μηχανικός στην παραγωγή και συμπληρώνει: «Οι εργαζόμενοι της Fiat δεν έχουν δει αύξηση τα τελευταία 10 χρόνια. Τα χρήματα για τον μισθό του Κριστιάνο θα μπορούσε να εξασφαλίσουν αύξηση 200 ευρώ σε όλους τους υπαλλήλους. Αντίθετα έχουμε χάσει λόγω του πληθωρισμού το 10,7% των εσόδων μας το οποίο δεν έχει καλυφθεί. Και η FCA (Fiat Chrysler Automobiles) ξοδεύει 126 εκατ. ευρώ κάθε χρόνο σε χορηγίες από τις οποίες τα 26,5 εκατ. ευρώ πηγαίνουν στην Γιουβέντους».

Σύμφωνα με την πορτογαλική εφημερίδα Record η μεταγραφή του 33χρονου επιθετικού θα καταστεί εφικτή με την αρωγή της τεράστιας ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας που ανήκει στην οικογένεια Ανιέλι, που κατέχει και τις μετοχές των “μπιανκονέρι” κι αυτό γιατί η FIAT φέρεται διατεθειμένη να υπογράψει χορηγικό συμβόλαιο με τον Πορτογάλο επιθετικό και έτσι να καλύψει το ποσό μέχρι τον τελικό μισθό που ετοιμάζεται να του προσφερθεί.

Πηγή: sport-fm.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button