ΚυπαρισσίαΤοπικά Νέα

Έπιασε φωτιά η αυτοσχέδια χωματερή στον Καρτελά Κυπαρισσίας

ΔΕΝ ιδρώνει όπως φαίνεται το αυτί των αρμοδίων για την κατάσταση με τις διάσπαρτες χωματερές που βρίσκονται κατά μήκος της παραλιακής ζώνης στην Κυπαρισσία.

Μπορεί οι βροχές να έπλυναν τους κάδους που ήταν σε ορισμένες περιπτώσεις σχεδόν γεμάτοι από απορρίμματα αλλά το ρεπορτάζ μας για την μεγάλη χωματερή κοντά στη περιοχή Καρτελιώτισσα που αναφέραμε πριν 3 ημέρες έχει όπως φαίνεται συνέχεια.
Οι βροχές παρέσυραν σκουπίδια που ήταν σε γειτονικά ελαιοπερίβολα, όπως κατά μήκος της γραμμής του ΟΣΕ. Η χωματερή όμως στην διασταύρωση Σανί, Καρτελά όχι μόνο δεν έγινε αποκομιδή των σκουπιδιών, αλλά προστέθηκαν περισσότερα. Μάλιστα στο συγκεκριμένο σημείο ο σκουπιδότοπος έπιασε φωτιά από άγνωστη αιτία με αποτέλεσμα ο καπνός να φαίνεται από τους διερχόμενους οδηγούς. Μήπως είναι καιρός να μαζευτεί και παράλληλα να καθαριστεί ξανά η περιοχή; To ευχόμαστε! Γ. ΜΠ.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button