Αθλητικά

Έρχονται άμεσα μέτρα από Ουζουνίδη

 

1756963


Μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και τη νίκη επί του «αιωνίου» αντιπάλου, ο Παναθηναϊκός παραπατάει αγωνιστικά, ενώ είναι δεδομένο ότι τα εξωαγωνιστικά προβλήματα κάνουν την κατάσταση χειρότερη στο «τριφύλλι» από όλες τις απόψεις. Ωστόσο, ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν θέλει να αφήσει τα πράγματα στο κομμάτι που τον αφορά να ξεφύγουν όσοι κι αν είναι οι ανασταλτικοί παράγοντες στη δουλειά του.

Έπειτα από τις συζητήσεις που είχε με τους συνεργάτες του μετά την ήττα από τον Πανιώνιο στη Λεωφόρο, αποφάσισε για ακόμη μια φορά να βγει μπροστά και να λάβει μέτρα για την αλλαγή του σκηνικού. Άλλωστε, υπάρχουν κάποια πράγματα που τον έχουν ενοχλήσει και δεν κολλάει στο να το δείξει. Χαρακτηριστική ήταν η ατάκα του ότι «σήμερα δεν παίρνω εγώ την ευθύνη».

Αυτό που τον πείραξε, είναι η στάση ορισμένων ποδοσφαιριστών του, οι οποίοι δεν τα δίνουν πλέον όλα στα αγωνιστικό χώρο. Εάν όλα κυλούσαν νορμάλ στο «τριφύλλι», ο Εβρίτης τεχνικός θα έφτανε στο σημείο να στείλει και κάποιους παίκτες εκτός ομάδας, όμως με την υπάρχουσα κατάσταση οι προσωπικές επαφές με όλους τους παίκτες, προκειμένου να τους «ξυπνήσει», φαντάζει ως λύση-μονόδρομος…

Ωστόσο, σύμφωνα με την εφημερίδα «Πράσινη», το σημερινό ρεπό, το οποίο ανακλήθηκε, δεν εντάσσεται στον κύκλο της «τιμωρίας» για το ματς με τον Πανιώνιο, αλλά για ένα ζήτημα που θα γίνει γνωστό σήμερα.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button