ΓαργαλιάνοιΤοπικά Νέα

Αγανάκτηση για τα σκουπίδια στη Μαραθόπολη – Σε αδιέξοδο έχουν περιέλθει οι κάτοικοι!

 

1


Τελευταία φορά που περάσαν τα απορριμματοφόρα του δήμου ήταν την περασμένη Πέμπτη.

Έντονη είναι η αγανάκτηση που έχει προκαλέσει στους κατοίκους της Μαραθόπολης το γεγονός ότι η αποκομιδή των απορριμμάτων γίνεται με δυσκολία με αποτέλεσμα η καθημερινότητά τους να γίνεται αφόρητη. Στη πολύπαθη είσοδο της Μαραθόπολης, στο σημείο που έχουν τοποθετηθεί αρκετοί κάδοι, καθώς πολλά σημεία απόθεσης απορριμμάτων έχουν καταργηθεί, έχει μεταβληθεί σε χωματερή δημιουργώντας μία απαξιωτική εικόνα για το τουριστικό χωριό.

Η κατάσταση είναι αποκαρδιωτική, και με τις θερμοκρασίες να είναι υψηλές οι κάτοικοι παραπονούνται για τρωκτικά, μύγες μεγάλου μεγέθους, γλίτσα και δυσοσμία. Πιθανόν αυτή η προβληματική εικόνα να οφείλεται στα ακινητοποιημενα οχήματα του δήμου, μετά την κλοπή των μπαταριών που σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου στο αμαξοστάσιο των Γαργαλιάνων. Ακόμη όμως και έτσι αυτή η κατάσταση δεν δικαιολογείται, καθώς στην τελευταία συνεδρίαση του Δ.Σ. Τριφυλίας ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, κ. Τσίγγανος, είχε δηλώσει εμφατικά πως τα μηχανήματα που διαθέτει ο δήμος δεν ανήκουν στις δημοτικές ενότητες αλλά σε ολόκληρο το δήμο.

Όπως και να έχει η επιχειρηματικότητα πλήττεται, όπως και η καθημερινότητα των κατοίκων που μένουν στην περιοχή απαξιώνεται.

Το ρεπορτάζ καταγράφει τις οχληρές και ανθυγιεινές καταστάσεις που έχουν δημιουργηθεί για τους κατοίκους και τους επαγγελματίες του κέντρου και με κανέναν τρόπο δεν αποτελεί μομφή για την εργασία και τον καθημερινό μόχθο που καταβάλουν οι εργάτες της Υπηρεσίας Καθαριότητας.

Σχετικά Άρθρα

Ενα Σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button