Επένδυση ύψους 200.000 ευρώ από τον Α.Σ. Βάλτας – Στόχος η ποιότητα και η ικανοποίηση των πελατών!

1


Στην πραγματοποίηση επένδυσης ύψους 200.000 ευρώ προχώρησε ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Βάλτας!

Η δυναμική πορεία που καταγράφει τα τελευταία χρόνια ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Βάλτας, με το πελατολόγιο να αυξάνεται κάθε χρόνο, «ανάγκασαν» τους ιθύνοντες να προχωρήσουν στον περαιτέρω εκσυγχρονισμό των ελαιουργικών του εγκαταστάσεων, αναβαθμίζοντας τα μηχανήματα που διαθέτει με νέα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας!

Σήμερα το πρωί τα μηχανήματα έφθασαν στις εγκαταστάσεις του Συνεταιρισμού και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να γίνει η εγκατάστασή τους. Η λίστα με τις αναβαθμίσεις περιλαμβάνει, μεταφορική ταινία, αποφυλλωτήρια ελαιόκαρπου, σπαστήρα ελαιόκαρπου, τρεις επιπλέον μαλακτήρες καθώς και την αναβάθμιση των παλαιών, αναβάθμιση μονομπόμπας, αλλαγή ντεκάτερ και προσθήκη ενός ακόμη.

Βασικός στόχος παραμένει η ικανοποίηση των αγροτών που συνεργάζονται με τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Βάλτας, παράγοντας ένα εξαιρετικό προϊόν με ποιοτικά χαρακτηριστικά τα οποία θα το κάνουν αναγνωρίσιμο, απολαμβάνοντας ταυτόχρονα την καλύτερη δυνατή τιμή.

Μιλώντας στο gargalianoionline ο Πρόεδρος του Συνεταιρισμού Δημήτρης Αντωνόπουλος και ο Αντιπρόεδρος Γιάννης Πετρόπουλος τόνισαν τα εξής: «Σήμερα κάνουμε ένα βήμα ακόμα πιο μπροστά για το Συνεταιρισμό, αλλάζουμε εν μέρη και προσθέτουμε κάποια μηχανήματα έτσι ώστε να αυξήσουμε τη δυναμική του ελαιοτριβείου μας με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση των παραγωγών και τη διασφάλιση της ποιότητας. Τα μηχανήματα είναι της ίδιας εταιρείας (Alfa Laval) τελευταίας τεχνολογίας, με σεβασμό στο περιβάλλον αλλά και το ίδιο το προϊόν. Η κίνηση αυτή ήταν μέσα στους στόχους του Συνεταιρισμού, καταφέραμε να το υλοποιήσουμε επενδύοντας ταυτόχρονα στη σχέση εμπιστοσύνης που έχει δημιουργηθεί μεταξύ του Συνεταιρισμού και των παραγωγών».

Όσον αφορά για την επερχόμενη ελαιοκομική περίοδο μας είπαν: «Περιμένουμε μια καλή ελαιοκομική περίοδο, δεδομένου ότι η περιοχή μας έχει αυξημένη παραγωγή στόχος μας είναι να εξυπηρετήσουμε όσο καλύτερα γίνεται τον κόσμο προσπαθώντας να πετύχουμε, όπως τα προηγούμενα χρόνια, τις καλύτερες δυνατές τιμές της αγοράς στην πώληση ελαιόλαδου, ώστε να μείνουν ευχαριστημένοι και οι παραγωγοί αλλά και ο Συνεταιρισμός να είναι βιώσιμος και υγιής».

2