Τζανέτος Καραμίχας: Η ΠΑΣΕΓΕΣ δεν κλείνει με τίποτα

 

W203-DSC01822


«Ας το βάλλουν καλά στο μυαλό τους, όσοι διαρρέουν στις εφημερίδες πως σταματά η χρηματοδότηση. Θα την βάλουμε σε αντίσκηνο αλλά η ΠΑΣΕΓΕΣ δεν κλείνει με τίποτα, θα τους γίνει εφιάλτης. Όχι με πολεμικές πράξεις, κλεισίματα δρόμων, κ. ά, δεν είναι στην δική μας κουλτούρα αυτά. Αλλά με πολιτικές θέσεις και με ολοκληρωμένο σχέδιο για την αγροτική οικονομία» δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος της ΠΑΣΕΓΕΣ κ. Τζανέτος Καραμίχας στο ξεκίνημα της Πανελλαδικής Σύσκεψης των Αγροτικών Συνεταιρισμών στις 27 Απριλίου, η οποία πραγματοποιήθηκε με την ευκαιρία διήμερων ενημερωτικών εκδηλώσεων για την νέα ΚΑΠ, που οργανώθηκαν στην Αθήνα.

Η εν λόγω δήλωση έγινε λόγω των συκοφαντιών που δέχεται η ΠΑΣΕΓΕΣ, εξ αιτίας του ρόλου της, ως κορυφή του Συνεταιριστικού Κινήματος, στον έλεγχο και την διαμόρφωση των πολιτικών αποφάσεων για την αγροτική οικονομία.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά «Μας κτυπούν γιατί δεν μπορεί να διαμορφώσει πρόταση το πολιτικό σύστημα και ο μηχανισμός του υπουργείου διαχειρίζεται την διαχείριση. Και δεν θέλει η γραφειοκρατία να υπάρχουμε και να βλέπουμε πως την διαχειρίζεται».

 

Συνεχίζοντας ο κ. Καραμίχας τόνισε πως «η περίοδος χάριτος για την κυβέρνηση τελείωσε, απλά θα την παρατείνουμε μέχρι να κλείσει η συμφωνία για την χώρα και στην συνέχεια θα πάμε σε ένα παιχνίδι “man to man”»