Την επαναφορά του δώρου των Χριστουγέννων στους συνταξιούχους του ΟΓΑ υποσχέθηκε ο αναπληρωτής Υπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων

 

oga-660_5_0


Την κατάργηση όλων των νόμων που μειώνουν τις συντάξεις, κύριες και επικουρικές, καθώς και την επαναφορά του δώρου των Χριστουγέννων στους συνταξιούχους με σύνταξη έως 700 ευρώ υποσχέθηκε, ο αναπληρωτής Υπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων κ. Δημήτρης Στρατούλης. Από όσα είπε ο κ. Στρατούλης, προκύπτει ότι και οι συνταξιούχοι που λαμβάνουν σύνταξη ΟΓΑ θα λάβουν 13η σύνταξη μετά το Πάσχα όμως, όπως έγινε γνωστό, δεδομένου ότι λαμβάνουν συντάξεις περί τα 360 ευρώ. Ειδικότερα για την 13η σύνταξη ανέφερε ότι θα αποκατασταθεί άμεσα αφού είναι έτοιμο το νομοσχέδιο.

«Έχουμε κάνει τον σχεδιασμό μας και θα υλοποιήσουμε όλα όσα είπαμε προεκλογικά γιατί για αυτό μας ψήφισε ο ελληνικός λαός» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Στρατούλης. Διευκρίνισε, ότι αυτό δεν θα συμβεί για το Πάσχα.

Και πρόσθεσε: «Θα ξεκινήσουμε με το κοινωνικό πακέτο, κυρίως για την ανθρωπιστική κρίση και κάποια πράγματα που αφορούν τον τομέα της Εργασίας και της Κοινωνικής Ασφάλισης. Τουλάχιστον να σταματήσει η λεηλασία και να γίνει μια καινούργια αρχή».