Ελλάδα

Αθήνα: Προσέγγιζε 15χρονες μέσω facebook, τις νάρκωνε και τις βίαζε

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται 28χρονος ο οποίος κατηγορείται ότι βίασε μαθήτριες αφού πρώτα τους είχε δώσει ισχυρά ναρκωτικά για να παρακάμψει τις αντιστάσεις τους.

Τις δύο φίλες 15 και 16 ετών είχε προσεγγίσει ο 28χρονος μέσω του διαδικτύου και αφού απέκτησε την εμπιστοσύνη τους τις έπεισε να πάνε στο σπίτι του. Εκεί αφού τους έδωσε ναρκωτικά τις βίασε.

Ο 28χρονος υποστηρίζει, σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ,  ότι όλα έγιναν με τη σύμφωνη γνώμη των κοριτσιών. Η υπόθεση ήρθε στο φως το περασμένο Σάββατο, όταν μία 15χρονη, βρέθηκε σε άθλια κατάσταση από την οικογένειά της, μετά τη συνάντηση με τον φερόμενο ως δράστη. Η ίδια εξομολογήθηκε τα όσα είχαν συμβεί, με τις Αρχές να κινητοποιούνται άμεσα και να φτάνουν στα ίχνη του αδίστακτου άντρα.

Ο 28χρονος αφού «ψάρευε» τα θύματά του μέσω διαδικτύου, τα έπειθε να τον επισκεφθούν στο σπίτι του. Εκεί, τους έδινε κοκαΐνη και κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη, με αποτέλεσμα τα κορίτσια να καθίστανται ανήμπορα να αντιδράσουν και στη συνέχεια τα βίαζε.

Ο άντρας, που φέρεται να έχει διαπράξει τα ίδια εγκλήματα αρκετές φορές, κατηγορείται μεταξύ άλλων για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, ενώ η κοπέλα που οδήγησε στην σύλληψή του έχει καταγγείλει ότι βιντεοσκοπούσε τον βιασμό της και την εκβίαζε.

Μεταξύ άλλων, στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας στο σπίτι του, εντοπίστηκε και το ναρκωτικό «σίσα», η κοκαΐνη των φτωχών, που περιέχει ακόμα και υγρά μπαταρίας και θεωρείται εξαιρετικά επικίνδυνο.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button