Έτοιμο και το γήπεδο της Α.Ε. Λογγάς – τέλος του μήνα τα εγκαίνια!

 

Στο τελευταίο στάδιο της υλοποίησης του βρίσκεται το έργο της πλήρους ανακαίνισης του γηπέδου της Λογγάς, μιας κι ο Στάθης Αναστασόπουλος, Δήμαρχος Μεσσήνης, και Νικόλαος Φύκιρης, Αντιδήμαρχος αθλητισμού, τήρησαν την υπόσχεσή τους…

Και βέβαια αναφερόμαστε στην τοποθέτηση φυσικού χλοοτάπητα και όχι μόνο, στη Λογγά!

Μαζί λοιπόν με το χορτάρι προστέθηκαν αρδευτικό σύστημα και ηλεκτροδότηση του γηπέδου που δίνει τη δυνατότητα να μπούνε προβολείς! Αξιοσημείωτο είναι και το γεγονός ότι έγινε πλήρης ανακαίνιση και στην περίφραξη του γηπέδου, την οποία ανέλαβε εξ’ ολοκλήρου ο κος Φώτης Καλτσίδης, αδελφός του Φιλάρετου Καλτσίδη, γνωστό σε όλους μας «Ρώσο της Κορώνης»! Επίσης πραγματοποιήθηκαν ανακαινίσεις στα αποδυτήρια και δημιουργία ολοκληρωμένων μπάνιων.

Μέχρι να ολοκληρωθούν οι εργασίες στο γήπεδο, η Α.Ε. ΛΟΓΓΑΣ θα φιλοξενείται στο γειτονικό γήπεδο Πεταλιδίου, μιας και ανήκουν στον ίδιο Δήμο, και διατηρούν καλές σχέσεις με τον Απόλλωνα.

4cc1b9d399bd098ab69a760d72b877f9_L


Τα εγκαίνια του γηπέδου προγραμματίζονται να γίνουν στο τέλος του μήνα.

Σε αυτό το σημείο δε μπορούμε να παραλείψουμε να τονίσουμε τη σπουδαιότητα της γυναικείας ικανότητας, αφού η πρόεδρος Αγγελική Φύκιρη, βρίσκεται μόλις ένα χρόνο στη σκυτάλη της διοίκησης της ομάδας και έχει καταφέρει ένα τόσο σημαντικό έργο, όχι μόνο για την περιοχή, αλλά και για τον αθλητισμό!

Είναι άξια λοιπόν συγχαρητηρίων, και επιβεβαιώνεται η αξία της, αποστομώνοντας όσους θέλουν το γυναικείο φύλο εκτός…. γηπέδων.

sportstonoto.gr