Ανανέωσε ο Μαζουακού με Ολυμπιακό – Στο λιμάνι έως το 2019

 

mazouakou890


«Στοπ» στις μισές ομάδες της Ευρώπης που ετοίμαζαν πρόταση για την απόκτηση του Αρτούρ Μαζουακού θέλησε να βάλει ο Ολυμπιακός, ο οποίος ανανέωσε το συμβόλαιο του παίκτη έως το 2019.

Ο Μαζουακού ήταν ο ποδοσφαιριστής που ξεχώρισε στη φετινή σεζόν. Ειδικά οι εμφανίσεις του στο Τσάμπιονς Λιγκ, ήταν αυτές που έπαιξαν ρόλο ώστε αρκετές ομάδες των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων να κινηθούν για την απόκτησή του. Ο Ολυμπιακός, πρόλαβε να «δέσει» τον παίκτη με καλύτερο συμβόλαιο, κάτι που σημαίνει πλέον πως η τιμή του εκτοξεύεται συγκριτικά με τα όσα ίσχυαν μέχρι χθες. Το νεαρό της ηλικίας του Μαζουακού δείχνει σχεδόν δεδομένα ότι θα υπάρξει πώληση κάποια στιγμή, όμως ο πρωταθλητής Ελλάδας πέτυχε τουλάχιστον να ανεβάσει την τιμή για κάθε επίδοξο μνηστήρα θέλει να καταθέσει πρόταση.

Ο αριστερός μπακ ανανέωσε έως το 2019 με τις οικονομικές απολαβές του σχεδόν να πενταπλασιάζονται. Αυτόματα ανέβηκε και η ρήτρα αποδέσμευσης. Ο 22χρονος είχε συμβόλαιο έως το 2018 και αυτό που επιδίωκε ο Ολυμπιακός δεν ήταν τόσο το να αυξήσει χρονικά το συμβόλαιο του παίκτη, όσο οικονομικά, ικανοποιώντας τον με αυτόν τον τρόπο και δείχνοντας την εκτίμησή του για τις εξαιρετικές φετινές εμφανίσεις του.