Αυτή θα είναι η επόμενη μεγάλη μεταγραφή του ΠΑΟ μετά τον Λουτσιάνο

 

ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ


Παίκτης του Παναθηναϊκού θα πρέπει να θεωρείται ο νεαρός Λουτσιάνο, καθώς ο Βραζιλιάνος έχει συμφωνήσει σε όλα με τους Πράσινους και, μάλιστα, έχει στείλει από χθες υπογεγραμμένο το συμβόλαιό του στα γραφεία του συλλόγου.

Το μόνο που απομένει, πλέον, για να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή είναι η οριστική συμφωνία του Τριφυλλιού με την Κορίνθιανς, η οποία δεν αναμένεται να αποτελέσει εμπόδιο, ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες θα κρατήσει κι ένα ποσοστό των δικαιωμάτων του παίκτη.

Είπε «όχι» στα λεφτά από Κατάρ

Πάντως, η μεταγραφή παραλίγο να μην προχωρήσει, καθώς το Σάββατο οι δύο εταιρίες που κατέχουν ποσοστά από τα δικαιώματα του παίκτη, εμφάνισαν πρόταση από το Κατάρ, η οποία προέβλεπε πολλά χρήματα για τον ποδοσφαιριστή. Ο Λουτσιάνο, όμως, ήθελε να πάρει μεταγραφή στον Παναθηναϊκό κι ήταν αυτός στην ουσία που ζήτησε να ολοκληρωθεί το deal με τους Πράσινους, παρότι είχε στα χέρια του ένα «χρυσό» συμβόλαιο.

Το plan b του Παναθηναϊκού

Από την πρώτη στιγμή, άλλωστε, ο Βραζιλιάνος ήταν θετικός στο ενδεχόμενο να πάρει μεταγραφή στον Παναθηναϊκό. Την περασμένη Τρίτη έγινε η πρόταση του Τριφυλλιού, την Πέμπτη ξεκίνησαν οι ουσιαστικές συζητήσεις, ενώ οι Πράσινοι είχαν και plan b σε περίπτωση που η Κορίνθιανς δεν ήταν σύμφωνη με την προσφορά του Παναθηναϊκού. Τότε οι Πράσινοι θα υπέγραψαν με τον παίκτη από τώρα για τον Γενάρη και η μεταγραφή θα έπαιρνε μια παράταση λίγων μηνών.

Ποιοι ακολουθούν τον Λουτσιάνο

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, η κίνηση αυτή είναι πολύ σημαντική για την ομάδα που ετοιμάζει ο Μαρίνος Ουζουνίδης, καθώς στον Βραζιλιάνο άσο έχε στηρίξει όλο το μεσοεπιθετικό παιχνίδι. Και μετά την απόκτηση του Λουτσιάνο, μπορούν να προχωρήσουν και οι υπόλοιπες μεταγραφές για την ενίσχυση της ομάδας στη γραμμή κρούσης, έτσι ώστε να συμπληρωθεί το «παζλ» στην επίθεση, με την απόκτηση δύο ακόμα εξτρέμ και του σέντερ φορ, αντικαταστάτη του Μάρκους Μπεργκ, για τον οποίο θα δοθούν και τα περισσότερα χρήματα, ενώ εκτιμάται ότι θα είναι γνωστό όνομα.