Βαριά «καμπάνα» σε Ολυμπιακό και Βίτορ Περέιρα

 

olympiakos-timoria-570-800x533


Ο Ολυμπιακός κινδυνεύει με βαριά τιμωρία, καθώς δεν παραχώρησαν ούτε μία δήλωση στο συνδρομητικό κανάλι του ΟΤΕ που έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Κυπέλλου Ελλάδας. Υπότροποι είναι οι «ερυθρόλευκοι» καθώς ούτε στο παιχνίδι με τον Φωστήρα έκαναν κάποια δήλωση…

Στο παιχνίδι με τον Φωστήρα οι «ερυθρόλευκοι» αρνήθηκαν να κάνουν δηλώσεις, αντιδρώντας για την περιγραφή του αγώνα, ενώ στο παιχνίδι της Τετάρτης (21/1) με τον Τύρναβο, δεν προέβησαν σε κάποια δήλωση, λόγω της συνεργασίας του ΟΤΕ TV με τον ΣΚΑΪ. Επιπλέον υποχρεωτική είναι και η παρουσία του προπονητή στη συνέντευξη Τύπου, όπως και η παρουσία ποδοσφαιριστή που εχει ορίσει η ΠΑΕ για δηλώσεις στη μικτή ζώνη.

Σύμφωνα με την παράγραφο 4 του ΚΑΠ, ο Ολυμπιακός κινδυνεύει με πρόστιμο 20.000 ευρώ και ο Βίτορ Περέιρα με τέσσερις αγωνιστικές αποκλεισμό, λόγω το ότι είναι υπότροπος στο παιχνίδι με τον Φωστήρα.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει ο ΚΑΠ:

Ο παρατηρητής του αγώνα είναι υπεύθυνος για την τήρηση των όρων και προϋποθέσεων που θεσπίζονται από την παρούσα διάταξη και υποβάλει σχετική έκθεση στην ΕΠΟ. Σε περίπτωση μη εμφάνισης του προπονητή στη συνέντευξη τύπου ή του ποδοσφαιριστή στο flash interview, επιβάλλονται από το δικαιοδοτικό όργανο της ΕΠΟ οι ακόλουθες ποινές:

  • Στον προπονητή απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους μέχρι τέσσερις αγωνιστικές ημέρες.
  • Στον ποδοσφαιριστή ποινή αποκλεισμού μέχρι τέσσερις αγωνιστικές ημέρες.
  • Στην ΠΑΕ ποινή ύψους μέχρι 20.000 ευρώ.
  • Σε περίπτωση υποτροπής διπλασιάζεται η χρηματική ποινή.