Δοκιμαστικό τουρνουά ξυλορακέτας στην Κυπαρισσία

 

123


Ο Αθλητικός Όμιλος Αντισφαίρισης Ξυλορακέτας Κυπαρισσίας σε συνεργασία με το αδελφό σωματείο του Συλλόγου Ξυλορακέτας Κρεστένων διοργανώνουν το Σάββατο 9/5/2015 και ώρα από 14:00 έως 19:00, δοκιμαστικό τουρνουά Beach Racket στην Κυπαρισσία, στην παραλία Άι-Λαγούδη.

Τα έσοδα θα διατεθούν για την βοήθειας της συνδημότισσάς μας, κυρίας Ιωάννας Ντούνου, η οποία πάσχει από αυτόματη ενδοεγκεφαλική αιμορραγία και χρήζει άμεσης εξειδικευμένης θεραπείας, μη γενόμενης σε δημόσιο νοσοκομείο, κόστους 12.000€.

Το κόστος θα είναι 3€ ανά συμμετοχή και δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν όλοι όσοι θέλουν να γνωρίσουν το άθλημα του Beach Racket και να αγωνιστούν με την παρέα τους ή με τους αθλητές των δύο συλλόγων ενώ οποιοσδήποτε επιθυμεί να μην λάβει μέρος στο αγωνιστικό κομμάτι θα μπορεί να προσφέρει οικονομική ενίσχυση υπέρ του κοινού σκοπού των δύο συλλόγων.

Επίσης θα πραγματοποιηθεί αγώνας επίδειξης από την δυάδα του Α.Ο.Α.Ξ.Κυπαρισσίας η οποία κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος Beach Racket 2015 σημειώνοντας πανελλήνιο ρεκόρ.

Θα χαρούμε να βρεθείτε όλοι κοντά μας και μαζί να συμβάλλουμε στο να συγκεντρωθεί το απαραίτητο ποσό για την θεραπεία της κυρίας Ιωάννας !

Ο Πρόεδρος του ΔΣ                                                 Η γεν. Γραμματέας

 

 

 

 

Κωνσταντίνος Κτενάς                                             Νίκη Κανελλάκη