Δυνατό φιλικό με Δίων Κυπαρισσίας για τον Γ.Σ. Γαργαλιάνων σήμερα στο κλειστό των Γαργαλιάνων

 

1111


Την ευκαιρία να μετρήσει τις δυνάμεις της θα έχει σήμερα στις 7.00 μ.μ. η ομάδα του Γ.Σ. Γαργαλιάνων που θα παίξει δυνατό φιλικό στο κλειστό γήπεδο των Γαργαλιάνων με τον ισχυρό Δίων Κυπαρισσίας.

 

Ο Βαγγέλης Οικονομίδης αναμένεται να κάνει αρκετές δοκιμές σε πρόσωπα και σχήματα και θα έχει την δυνατότητα να δει πώς θα αντιδράσουν οι παίκτες του απέναντι σε μία ισχυρή ομάδα που αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία του πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ.

Ο προπονητής της ομάδας των Γαργαλιάνων θέλει να δει καλύτερο ξεκίνημα σε σχέση με τον πρώτο φιλικό αγώνα στην Πύλο απέναντι στην ομάδα του Ν.Ο. Πύλου και σαφώς περιμένει να δει περισσότερα και από τους νεαρούς παίκτες.

Ο προπονητής του Γ.Σ. Γαργαλιάνων και η διοίκηση δίνουν μεγάλη έμφαση στις νεαρές ηλικίες και θέλουν να «χτίσουν» ακόμα καλύτερα την παραγωγική τους διαδικασία.

 

Το ευχάριστο μέχρι τώρα είναι ότι δεν έχει προκύψει κάποιο σημαντικό πρόβλημα τραυματισμού και έτσι η ομάδα του Γ.Σ.Γ. αναμένεται να παραταχθεί πλήρης στο σημερινό φιλικό.
Με αρκετές απουσίες θα παραταχθεί ο Δίων στο φιλικό καθώς ο Νίκος Δημόπουλος δεν υπολογίζει για διάφορους λόγους τους Μιχαλόπουλο, Βλάμη, Πετρόπουλο.