«Δώστε μου το ΟΑΚΑ για 10 χρόνια»

 

50CA09F14EA8C6A7D4BDA9C86399AA8C


Πρόταση στην κυβέρνηση ετοιμάζει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος

Από… χίλια κύματα πέρασαν το περασμένο καλοκαίρι οι σχέσεις της ΚΑΕ Παναθηναϊκός με αυτή του κλειστού των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων, αναφορικά με τις οφειλές των «πράσινων» για τη χρήση του σταδίου, ωστόσο, φαίνεται ότι κάτι αλλάζει.Όπως αναφέρει σε δημοσίευμα η «Live Sport», ο ιδιοκτήτης της «πράσινης» ΚΑΕ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος ετοιμάζεται να προχωρήσει σε πρόταση προς την κυβέρνηση για αποκλειστική χρήση, εκμετάλλευση και κάλυψη του κόστους του κλειστού του ΟΑΚΑ και του περιβάλλοντα χώρου από πλευράς Παναθηναϊκού.

Μάλιστα, όπως αναφέρει η εφημερίδα, η πρόταση θα είναι για τα επόμενα δέκα χρόνια και στόχος είναι να μετατραπεί το γήπεδο σε… παλάτι με έξτρα παροχές για τους φιλάθλους της ομάδας.

Σε μια τέτοια περίπτωση κερδισμένες θα βγουν και οι δύο πλευρές. Η μεν Πολιτεία θα έχει μόνιμα και ενδεχομένως περισσότερα έσοδα σε σχέση με τώρα, ενώ οι Πράσινοι πιθανότατα θα πετύχουν καλύτερους όρους σε ό,τι αφορά το ποσό που θα πρέπει να δίνουν για την αποκλειστική χρήση του χώρου για την επόμενη δεκαετία.

Πηγή: sport-fm.gr