Εκτός Μουντιάλ ο Μήτρογλου;

 

9C3358D328A5D7446D067388A05B9EDF


Μεγάλη ανησυχία στη Φούλαμ και την Εθνική Ελλάδας για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Έλληνας επιθετικός ο οποίος βρίσκεται σε ιατρικό κέντρο της Ιταλίας για θεραπείες

Δημοσιεύματα του αγγλικού Τύπου αναφέρουν πως στη Φούλαμ συνειδητοποιούν ότι ο Κώστας Μήτρογλου δεν θα αγωνιστεί ξανά φέτος.

O πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού βρίσκεται εδώ και δέκα μέρες στην Μπολόνια της Ιταλίας, όπου ακολουθεί αποθεραπεία σε εξειδικευμένο κέντρο.

Χθες δημοσιεύτηκε επίσης πως αναμένεται να χρειαστεί να παραμείνει εκεί για άλλες δύο εβδομάδες, για να ξεπεράσει το πρόβλημά του!

Το πρόβλημα βέβαια, αφορά άμεσα και την Εθνική ομάδα και τον Φερνάντο Σάντος, καθώς ο βασικός φορ της γαλανόλευκης φαίνεται πως κινδυνεύει να χάσει την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Όχι μόνο γιατί δεν είναι βέβαιο κατά πόσο θα είναι έτοιμος ιατρικά, αλλά κυρίως γιατί δεν έχει καθόλου αγωνιστικό ρυθμό και δεν θα έχει παιχνίδια στα πόδια του.

Στα σχετικά ρεπορτάζ του αγγλικού Τύπου γίνεται και αναφορά και στα οικονομικά μεγέθη για τον παίκτη. Επισημαίνεται, λοιπόν, πως ο Μήτρογλου έχει στοιχίσει 103.559 λίρες ανά λεπτό με τις εβδομαδιαίες απολαβές του να ανέρχονται στις 40.000 λίρες!