Εντυπωσιακή παρουσία για το Τριφυλιακό TAEKWONDO στο Ανοιχτό Πρωτάθλημα Π/Κ στην Καλαμάτα

about_taekwondo1


Εντυπωσιακή παρουσία για το Τριφυλιακό TAEKWONDO στο Ανοιχτό Πρωτάθλημα Π/Κ που πραγματοποιοήθηκε τη Κυριακή 15 Μαρτίου στο κλειστό γυμναστήριο παραλίας στην Καλαμάτα. Αναλυτικά οι αθλητές των τριφυλλιακών σωματείων που αγωνίστηκαν και διακρίθηκαν είναι:

ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΛΗΣΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ PANTAGYM

ΠΑΝΤΑΖΕΛΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ,ΓΥΦΤΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ,ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ,ΜΠΑΡΤΖΕΛΙΩΤΗ ΘΕΑΝΩ,ΜΠΑΡΤΖΕΛΙΩΤΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ,ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΜΑΡΙΑ,ΜΕΝΥΧΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ,ΚΑΡΑΜΠΕΛΑΣ ΠΕΤΡΟΣ,ΚΑΛΛΙΑΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ,ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ και ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ.

ΤΜΗΜΑ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ:
Καμπύλη Διονυσία,Κορμά Ελένη,Γριβοκωστόπουλος Γιώργος,Σαλαβούρας Θεόδωρος και Ζάγκου Γεωργία.

ΤΜΗΜΑ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ:

Μαραβέλας Δημήτρης-Μαραβέλα Μαρήλια,Ρεσβάνς Χαράλαμπος,Αλεξόπουλος Φώτης-Αλεξοπούλου Χριστίνα,Σπυροπούλου Φρατζέσκα,Πανταζής Άγγελος-Πανταζής Χαράλαμπος,Συρίγα-Φωτοπούλου Μάγια,Φανταουτσάκη Γεωργία-Φανταουτσάκης Παναγιώτης,Γύφτου Παναγιώτα-Γύφτος Πάνος,Κανελλόπουλος Γιάννης,Δρουγούτης Χρήστος,Μπούγκα Στέφανος,Ζόμπολος Θεόδωρος,Παναγιωτοπούλου Πένη,Παναγιωτόπουλος Κώστας και Παναγιωτόπουλος Σωτήρης.

ΤΜΗΜΑ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΧΩΡΑΣ:

Πουλόπουλος Νίκος-Πουλόπουλος Γρηγόρης,Πανταζόπουλος Κωνσταντίνος,Ψώνης Δημήτρης και Αναστασόπουλος Τάσος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τη φετινή σεζόν  το Τριφυλιακό ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ μετρά αρκετές διακρίσεις  και συμμετοχές σε Πανελλήνια Πρωταθλήματα όπως και σε πρωταθλήματα προετοιμασίας.Απολογισμός των επιτυχιών είναι δύο Κυπελλούχοι Ελλάδος για το PANTAGYM ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ και τον προπονητή Κώστα Πανταζέλο με τις αθλήτριες Μαρία Χριστοπούλου και Μαρία Τομάζου.

Δύο πέμπτες θέσεις στο Πανελλήνιο Κύπελλο για το τμήμα ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ με τον Κανελλόπουλο Γιάννη και τη Σπυροπούλου Φρατζέσκα και αρκετές συμμετοχές στα πρωταθλήματα προετοιμασίας από το τμήμα ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΧΩΡΑΣ με τον μικρό πρωταθλητή ΔΗΜΗΤΡΗ ΨΩΝΗ.