«Ερυθρόλευκη» μεταγραφική βόμβα! Μεγάλη μεταγραφή για τον Άγρα με τον 17χρονο Βασίλη Τριανταφυλλάκη από τις ακαδημίες της Άρσεναλ!

 

triantafyllakis-arsenalss


«Ερυθρόλευκος» σεισμός με την μεταγραφή του 17χρονου Βασίλη Τριανταφυλλάκη στον Τέλο Άγρα.

Άπαντες στον Τέλο Άγρα στρέφουν το βλέμμα τους στο μέλλον, σε ταλαντούχους παίκτες που έχουν μεγάλες προδιαγραφές και περιθώρια εξέλιξης.

Ο αριστεροπόδαρος 17χρονος μέσος Βασίλης Τριανταφυλλάκης που είναι γεννημένος το 1998 ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τις ακαδημίες των Πράσινων Πουλιών υπό τις οδηγίες του Αντώνη Μαυρέα και του Παναγιώτη Πολύμου ενώ τα τελευταία τέσσερα χρόνια αγωνιζόταν στην Arsenal Elite Academy Hellas στην Θεσσαλονίκη και έχει ταξιδέψει αρκετές φορές και στην Αγγλία προκειμένου να κάνει προπονήσεις στις ακαδημίες της Arsenal.

Στις αρχές Ιανουαρίου βρέθηκε στην Γένοβα για να δοκιμαστεί από την Τζένοα. Στις προπονήσεις που έλαβε μέρος, άφησε ικανοποιημένους τους ανθρώπους της ομάδας, που έδωσαν θετική εισήγηση για την απόκτησή του… Ωστόσο η έλλειψη κενής θέση στην Primavera «πάγωσε» λίγο την υπόθεση.

tutto

 

Πληροφορίες αναφέρουν για … μπάσιμο και άλλων ομάδων του κέντρου αλλά και του ΠΑΟΚ.

Ο Βασίλης Τριανταφυλλάκης θα είναι παίκτης του Τέλου Άγρα μέχρι και το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής σεζόν.


Απέκτησε και τον 16χρονο Δημήτρη Γεωργιόπουλο από την Α.Ε. Γαργαλιάνων

Η ομάδα του Τέλου Άγρα απέκτησε επίσης από την Α.Ε. Γαργαλιάνων τον 16χρονο  ταλαντούχο μεσοεπιθετικό Δημήτρη Γεωργιόπουλο.