Ζήκος: «Όλα τα παιδιά θα θέλουν να έρθουν στην ΑΕΚ»

 

3772AD661895B45D206C39E8D5A9E9D1


Βέβαιος πως οι ακαδημίες της ΑΕΚ σύντομα θα γίνουν πόλος έλξης για όλα τα ταλέντα στην Ελλάδα δήλωσε ο Άκης Ζήκος. Το πλάνο του γιατρού Ερίκ Μπουρακί.

Είναι πασιφανές πως η δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες της ΑΕΚ δεν έχει καμία σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Πέρα από τις εγκαταστάσεις στα Σπάτα, πλέον υπάρχει στελέχωση από ανθρώπους με εμπειρία στο χώρο, υπό την καθοδήγηση του Άκη Ζήκου, ο οποίος εμφανίζεται αισιόδοξος για τα αποτελέσματα του πρότζεκτ που ανέλαβε.

«Πρέπει να βγούμε από τη νοοτροπία και τη λογική αν πήραν πρωτάθλημα οι ακαδημίες ή πόσο ήρθαν στα παιχνίδια τους. Δεν πρέπει να είναι αυτός ο στόχος, αλλά να παίζουν σωστό ποδόσφαιρο και μέσα από αυτό να έρχονται οι νίκες. Πρέπει να δούμε την υπόθεση ξεχωριστά από τον πρωταθλητισμό που επιβάλλεται να κάνει η πρώτη ομάδα», δηλώνει στο «Goal».

«Είμαι σίγουρος πως σε δύο χρόνια όλα τα παιδιά θα θέλουν να έρθουν στην ΑΕΚ γιατί πιστεύω πως αυτή την επιστημονική υποστήριξη δεν την έχει καμία ομάδα. Ο άνθρωπος που έχει αναλάβει αυτό το κομμάτι, ο Ερίκ Μπουρακί, για μένα είναι κορυφαίος σε αυτό που κάνει», προσθέτει.