Η απάντηση της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ στην ανακοίνωση του πρώην Προέδρου Νεοχωρίου

 

EKASKENOP_0


Άμεση ήταν η απάντηση της Ένωσης Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Κεντρικής και Νότιας Πελοποννήσου στην ανακοίνωση του μέχρι πριν λίγες ημέρες Προέδρου του Α.Ο. Νεοχωρίου Ιωάννη Αποστολόπουλου. Μέσω γραπτής ανακοίνωσης που εξέδωσε το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης με ημερομηνία την 16η Οκτωβρίου 2013, έρχεται η απάντηση προς τον κ. Αποστολόπουλο για όσα αναφέρει και καταγγέλλει στην ανακοίνωσή του. Αναλυτικότερα καταγράφεται σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση ένα ιστορικό όσων διαδραματίστηκαν το τελευταίο διάστημα αναφορικά με την ομάδα του Νεοχωρίου και τέλος ακολουθεί η απάντηση της Ένωσης προς τον πρώην Πρόεδρο του ΑΟΝ.

Αναλυτικότερα η ανακοίνωση της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ όπως εξεδόθη νωρίτερα το απόγευμα της Τετάρτης έχει χαρακτηριστικά ως εξής:

Καλαμάτα 16-10-2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η απλή καταγραφή των γεγονότων πολλές φορές αποδεικνύει τη μικρότητα των ανθρώπων ή τη σκοπιμότητα των προθέσεών τους.
25/06/2013: Ο Α.Ο. ΘΟΥΡΙΑΣ μας γνωρίζει εγγράφως ότι, επιθυμεί να αγωνιστεί την αγωνιστική περίοδο 2013-2014, στην Β΄ Κατηγορία Ανδρών.
26/06/2013: Ενημερώνεται εγγράφως ο Α.Ο. ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ ότι, έχει τη δυνατότητα να συμμετέχει στην Α΄ Κατηγορία Ανδρών, την περίοδο 2013-2014, στη θέση του Α.Ο. ΘΟΥΡΙΑΣ, εφόσον το επιθυμεί.
28/06/2013: Ενημερώνεται εγγράφως ο Α.Ο. ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ, για την υποχρεωτική συμμετοχή της ομάδας Παίδων στο αντίστοιχο Πρωτάθλημα, όπως και τα άλλα 11 σωματεία της Α΄ Κατηγορίας Ανδρών.
08/07/2013: ο Α.Ο. ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ, δηλώνει ανεπιφύλακτα συμμετοχή στο Πρωτάθλημα Παίδων.
05/07/2013: 1) Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο. ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ, επισκέπτεται τον Αντιπρόεδρο της Ε.ΚΑ.ΣΚΕ.ΝΟ.Π. στο γραφείο του στην Τρίπολη και ζητά παράταση της μεταγραφικής περιόδου, προκειμένου να ενισχυθεί η ομάδα.
Το αίτημα γίνεται αμέσως αποδεκτό, με τη σύμφωνη γνώμη του Διοικητικού Συμβουλίου Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π. και της Επιτροπής Πρωταθλημάτων, με άμεση ικανοποίηση όλων των αιτημάτων, για μεταγραφές του Σωματείου (θετική εισήγηση Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π. και αποδοχή από την Επιτροπή Μεταγραφών της Ε.Ο.Κ.) .
2) Το αίτημα για συμπλήρωση 2 μηδενισμών στο Πρωτάθλημα Παίδων και δικαίωμα συμμετοχής στην Α΄ Κατηγορία Ανδρών, απορρίπτεται, αφού συνιστά κραυγαλέα παράβαση των Κανονισμών.Δίνεται όμως η διαβεβαίωση για ικανοποίηση μετά από έγκαιρη αίτηση, χορήγησης αναβολής κάποιου αγώνα, προκειμένου να διευκολυνθεί, η υπό σύσταση ομάδα Παίδων του Συλλόγου.
Και ερχόμαστε στο δια ταύτα.
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ
07/09/2013:  ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ Γ.Σ. – ΑΟ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ.
Ο Α.Ο. ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ, δεν κατεβαίνει να αγωνιστεί χωρίς καμία ειδοποίηση. Εκ των υστέρων ισχυρίστηκαν ότι υπήρξε κάποιος ξαφνικός θάνατος στο χωριό και θα ζητούσαν εγγράφως επανάληψη του αγώνα.

14/09/2013: ΑΟ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ – ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΣ Γ.Σ..
Ο Α.Ο. ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ κερδίζει χωρίς αγώνα, αφού δεν κατέβηκε να αγωνιστεί ο ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΣ ΓΣ.
15/09/2013: ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΟΜΕΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΑΟ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ.
Ο Α.Ο.  ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ συμμετέχει κανονικά στον αγώνα.

29/09/2013: ΑΟ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ – ΓΕ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΑΜΙΛΛΑ 2000
Ο Α.Ο. ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ κερδίζει χωρίς αγώνα, αφού δεν κατέβηκε να αγωνιστεί η Γ.Ε. ΑΜΙΛΛΑ.

05/10/2013:  Α.Ε. ΣΠΑΡΤΗΣ – ΑΟ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ
Ώρα διεξαγωγής του αγώνα 15:00.
Ώρα 14:15, τηλεφωνικά ο Πρόεδρος του Α.Ο. ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ επικοινωνεί με τον Πρόεδρο της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π. και του δηλώνει ότι, δεν θα κατέβει στον αγώνα, διότι αδυνατεί να συγκροτήσει ομάδα, αφού ο ίδιος καλύπτει όλα τα έξοδα και νιώθει απηυδισμένος.
Ερωτηθείς αν θέλει έστω και την τελευταία στιγμή αναβολή του αγώνα, δήλωσε: «Αν με μηδενίσετε θα διαλύσω την ομάδα».

08/10/2013: Εγγράφως κοινοποιήθηκε η αποβολή του Α.Ο. ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ από το Πρωτάθλημα Παίδων και Α΄ Κατηγορίας Ανδρών, γνωστοποιώντας του παράλληλα ότι έχει δικαίωμα συμμετοχής στο Πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας Ανδρών.

Τα γεγονότα από μόνα τους πλέον, αποδεικνύουν τα λάθη και τις παραλήψεις του, κατά τ΄ άλλα λαλίστατου, κ. Προέδρου.
Η λάσπη και τα χτυπήματα κάτω από την μέση, δεν μειώνουν πρόσωπα με διαχρονική κοινωνική προσφορά και δράση, αλλά απλώς επιστέφουν σ΄ αυτούς που τα εκτοξεύουν.
Τέλος θυμίζουμε: 1ον) Ότι ακόμα περιμένουμε το έγγραφο αίτημα, για επανάληψη του 1ου αγώνα της ομάδας Παίδων του Α.Ο. ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ και 2ον) Αυτό που ήταν γνωστό και στα 46 ενεργά σωματεία της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π., ότι κατά τη διάρκεια της χορήγησης των κανονικών αδειών του προσωπικού, τα τηλέφωνα τόσο του Προέδρου, όσο και του Προέδρου της Επιτροπής των Πρωταθλημάτων, ήταν στη διάθεση όλων, καθ΄ όλη τη διάρκεια του 24ώρου.

ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π.