«Θέλουμε να περάσουμε τον Ολυμπιακό»

 

ÓÏÕÐÅÑËÉÃÊÁ /  ÐËÁÔÁÍÉÁÓ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ  / SUPERLEAGUE / PLATANIAS - PANIONIOS


Αισιόδοξος για τα παιχνίδια κυπέλλου με τους πρωταθλητές είναι ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ

Το μυαλό του στο Καραϊσκάκη, για το πρώτο ματς του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Ολυμπιακό έχει ήδη στο μυαλό του ο Γιάννης Ανέστης.Ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ αναφέρθηκε στην κλήρωση που στέλνει τους «κιτρινόμαυρους» στο Καραϊσκάκη για το πρώτο ματς με τους «ερυθρόλευκους», αλλά και για την πρόκριση επί της Κέρκυρας.

Για τα πρώτα συναισθήματα μετά τη κλήρωση του κυπέλλου:«Τα συναισθήματα είναι πολύ καλά. Περιμέναμε κάθε αντίπαλο και τον σεβόμαστε όποιος και αν είναι αυτός. Ανεξαρτήτως αντίπαλου είμαστε ικανοποιημένοι. Πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας και να κυνηγήσουμε τη πρόκριση».

Για την πρόκριση επί της Κέρκυρας: «Στόχος μας ήταν να πάμε στη Κέρκυρα να πάρουμε κάποιο θετικό αποτέλεσμα και στο ΟΑΚΑ με τον κόσμο μας να κάνουμε καλό παιχνίδι και να πάρουμε τη πρόκριση. Δεν την υποτιμήσαμε και για αυτό τον λόγο περάσαμε σχεδόν εύκολα».

Για τη βελτίωση της ομάδας κατά τη διάρκεια της σεζόν: «Όσο περνάει ο καιρός το νιώθουμε κι εμείς, γιατί από την αρχή δουλεύουμε καθημερινά. Κάθε μέρα δενόμαστε παραπάνω και περνάμε στα επίσημα παιχνίδια στοιχεία που δουλεύουμε στις προπονήσεις».

Για τους προσωπικούς του στόχους: «Πάνω από όλα να έχουμε όλοι υγεία. Στο μυαλό μου έχω να βοηθήσω την ΑΕΚ να πάρει το πρωτάθλημα και να γυρίσει εκεί που αξίζει, να συνεχίσουμε στο κύπελλο, να περάσουμε και τον Ολυμπιακό. Στο πίσω μέρος έχω την Εθνική, όμως προέχει η ΑΕΚ».

Πηγή: sport-fm.gr