Θετικό και το δεύτερο δείγμα του Γκιστ – Αβέβαιο το μέλλον του στον Παναθηναϊκό

 

gist708_2

Το ΕΣΚΑΝ ενημέρωσε τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού ότι και το δεύτερο δείγμα για χρήση ινδικής κάνναβης στον Τζέιμς Γκιστ ήταν θετικό και πλέον οι «πράσινοι» απλά περιμένουν να μάθουν την τιμωρία του προκειμένου να καταστρώσουν τα πλάνα τους.

Την τελευταία ημέρα του Απριλίου, ο Γκιστ είχε βρεθεί θετικός στη χρήση ινδικής κάνναβης με αποτέλεσμα να χάσει τον αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στον Ολυμπιακό. Θετικό ωστόσο ήταν και το δεύτερο δείγμα του Αμερικανού παίκτη, ο οποίος δύσκολα θα παραμείνει στο «τριφύλλι» και τη νέα σεζόν. Ο Γκιστ, ο οποίος είχε τιμωρηθεί ξανά για τον ίδιο λόγο το 2011, θα περιμένει τώρα την κλήση του από τον αθλητικό δικαστή του ΕΣΑΚΕ, ο οποίος αφού ακούσει την απολογία του παίκτη, θα ανακοινώσει και την ποινή.

Αυτήν θα περιμένει ο Παναθηναϊκός προκειμένου να πορευθεί ανάλογα. Ο Γκιστ θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι θα χάσει το υπόλοιπο του πρωταθλήματος ενώ δεν αποκλείεται η ποινή να είναι και μεγαλύτερη, κάτι που σημαίνει ότι θα χάσει μεγάλο μέρος της προετοιμασίας για την επόμενη σεζόν. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, οι πράσινοι να σκέφτονται τη μη ενεργοποίηση της οψιόν για έναν ακόμη χρόνο στο συμβόλαιό του, ωστόσο όλα θα ξεκαθαρίσουν μετά την ανακοίνωση της απόφασης.