«Ικερ, έλα στην Μπαρτσελόνα»!

 

iker


Παίκτες της Μπαρτσελόνα… κάλεσαν τον Ικερ Κασίγιας να φορέσει τη φανέλα της ομάδας τους!

Ο Ικερ Κασίγιας περνάει την πιο δύσκολη περίοδο της καριέρας του με τον Ντιέγκο Λόπεθ να του έχει πάρει τα… γάντια κάτω από τα δοκάρια της ομάδας!

Σενάρια για το μέλλον του έχουν γραφτεί ουκ ολίγα και τις τελευταίες ώρες στην Ισπανία γράφουν γι αυτό που θα ήθελαν σαν τρελοί να γίνει πραγματικότητα οι Καταλανοί και αυτό που αποφεύγουν όπως ο διάβολος το λιβάνι στη Μαδρίτη.

Σύμφωνα, λοιπόν, με την «mundodeportivo», οι παίκτες της Μπαρτσελόνα κάλεσαν τον Ίκερ Κασίγιας να αφήσει τη Ρεάλ και τη Μαδρίτη για την ομάδα τους.

Λίγο πριν οι δυο ομάδες κάνουν την είσοδό τους στο «Καμπ Νόου», παίκτες της Μπαρτσελόνα μεταξύ σοβαρού κι αστείου πλησίασαν τον τερματοφύλακα τον «Αγιο» και του είπαν «Ικερ, έλα σε εμάς».

Παράλληλα στο ίδιο δημοσίευμα γράφεται για τις καλές σχέσεις που επικρατούν, πλέον, ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων. Γεγονός που δεν συνέβαινε επί εποχής Μουρίνιο.

Αναφορά γίνεται στο ότι οι Mπάρτρα και Τέγιο που ήταν εκτός αποστολής κουβέντιασαν με τους Καρβαχάλ, Ίσκο και Χεσέ, ενώ γράφεται και για το ότι οι Μέσι – Μαστσεράνο πλησίασαν το Ιγιαραμέντι.