Κίνηση οπαδών του Παναθηναϊκού για να σώσουν τη χρονιά

 

u2hvkbax


Κίνηση για να σωθεί η τρέχουσα σεζόν στον Παναθηναϊκό, μέσω ενός ποσού που θα φτάσει στα 17 εκατ. ευρώ, επιχειρεί να κάνει ο κωμικός και γνωστός φίλος του «τριφυλλιού», Κώστας Παπαγεωργίου. Μέσω της κίνησης «Αιώνια Παναθηναϊκή Ιδέα», προσπαθεί να μαζέψει στη σελίδα του στο Facebook 340.000 οπαδούς της ομάδας και στη συνέχεια να συγκεντρωθεί -μέσω τραπεζικού λογαριασμού- το συγκεκριμένο ποσό, καθώς κάθε ένας από αυτούς θα έχει συνεισφέρει με 50 ευρώ.

Το χαρακτηριστικό ποστάρισμα, αναφέρει:

«Η πράσινη Σταυροφορία ξεκινά. Βάζουμε τέρμα στα μίση, την εσωτερική διχόνοια, τον παραλογισμό….Στόχος να μαζευτούμε 340.000 Παναθηναϊκοί και να δώσουμε από 50 ευρώ ο καθένας. Αν μαζέψουμε 17.000.000 ευρώ και τα δώσουμε δωρεά στην ομάδα ο Παναθηναϊκός μας πορεύεται με αξιοπρέπεια μέχρι το τέλος της σεζόν 2017-18, καλύπτονται μισθοί, συμβόλαια, αδειοδοτήσεις και το καλοκαίρι η ομάδα ξεκινά μια νέα προσπάθεια. Αντέχουμε να δούμε την ομάδα της καρδιάς μας στα τοπικά και να ζούμε στη ξεφτίλα; Τι λέτε, αξίζει τον κόπο;;;Οι απλοί φίλαθλοι δεν πρέπει να μπούμε ασπίδα;;;Το χρωστάμε στους ανθρώπους που μας έκαναν Παναθηναικούς και μας κοιτάνε με θλίψη από το γκρίζο ουρανό…».

001155558555564

«Ν’ αγκαλιάσουν την έντιμη προσπάθεια μας»

Λίγες ώρες αργότερα, δημοσίευσε και νέο μήνυμα, τον έχει ικανοποιήσει και παράλληλα συγκινήσει η ανταπόκριση που υπήρξε. Παράλληλα, απηύθυνε κάλεσμα και σε άλλους γνωστούς Παναθηναϊκούς να συνδράμουν στην προσπάθεια.

Το δεύτερο μήνυμά του, αναφέρει:

«Μέσα σε 2 μέρες 9.000 φίλοι του Παναθηναϊκού δηλώνουν στήριξη στην Αιώνια Παναθηναϊκή ιδέα. Το ξέρω ότι η αγωνία σας μας ενώνει. Μου έχετε στείλει εκατοντάδες συγκινητικά μηνύματα που δε μπορώ ν΄ απαντήσω σε όλα γιατί… τρέμουν τα χέρια μου. Μόνο και μόνο ότι ξυπνά ο γίγαντας κόσμος του Παναθηναϊκού με κάνει να χτυπά η καρδιά μου σε τρελούς ρυθμούς. Θέλω να ξέρετε ότι αν εγώ προσωπικά δε διασφαλίσω ότι θα πάνε μέχρι και το τελευταίο ευρώ τα χρήματα στην Ομάδα καθώς και τον τρόπο δεν θα ανακοινώσουμε κανένα λογαριασμό. Και κάτι τελευταίο. Εγώ μπορεί να έριξα την ιδέα όμως πλέον καλώ όλους τους ανθρώπους που έγραψαν ιστορία με την πράσινη φανέλα να μπούνε μπροστά ν’ αγκαλιάσουν την έντιμη προσπάθεια μας και να νιώθουμε όλοι περήφανοι…..ΖΗΤΩ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΑΣ!».

001155558555564_1