Και την παραμικρή λεπτομέρεια

 

53A537B1AED8B1D2BE8DC56902C20D4F


Καθημερινές συναντήσεις για τα θέματα του γηπέδου έχει ο Δημήτρης Μελισσανίδης

Καθημερινές και συνεχείς είναι οι επαφές του Δημήτρη Μελισσανίδη με τους στενούς του συνεργάτες όσον αφορά το θέμα του νέου γηπέδου της ΑΕΚ στην Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο διοικητικός ηγέτης της «Ένωσης» έχει ραντεβού καθημερινά στα γραφεία του στην Aegean τον Θανάση Κυρατσού, τον γενικό διευθυντή της «Δικέφαλος 1924», Νίκο Στράτο, και όλους όσοι εργάζονται για το θέμα των μελετών της «Αγια Σοφιάς».

Πρόκειται για ένα κομβικό ζήτημα για να προχωρήσουν οι επαφές στη συνέχεια με την Περιφέρεια Αττικής και τον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας. Για αυτό τον λόγο γίνονται οι απαραίτητες αλλαγές στις μελέτες, με την συμβολή μηχανικών και πολεοδόμων στις συζητήσεις.

Εξελίξεις, από εκεί και πέρα, περιμένουν στις 30 Οκτωβρίου, όταν και έχει προκηρυχτεί η γενική συνέλευση της «Δικέφαλος 1924» για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου ύψους 30 εκατ. ευρώ.

Σε αυτή αναμένεται να μπουν και υπόλοιποι μεγάλοι «συμπαίκτες» του Μελισσανίδη για την ανέγερση του νέου γηπέδου. Μεταξύ αυτών είναι ο Πέτρος Παππάς, ο Πόλυς Χατζηιωάννου αλλά και οι Βασίλης Δαλακούρας και Γιώργος Σαραντίτης.

Επίσης, την επόμενη εβδομάδα από την αύξηση θα γίνει και η μεγάλη παρουσίαση από τον Δημήτρη Μελισσανίδη στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση. Μία παρουσίαση που αναμένεται να είναι εντυπωσιακή, αντάξια δηλαδή του έργου που ετοιμάζουν ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου και οι συνεργάτες του.

Πηγή: sport-fm.gr