Καυκής και Λάππας για προπόνηση στις Ακαδημίες του Ατρόμητου Αθηνών!

 

2


Οι δυο 15χρονοι παίκτες της ομάδας του Τέλου Άγρα Βασίλης Καυκής και Παναγιώτης Λάππας βρίσκονται αυτές τις ημέρες στην Αθήνα στο προπονητικό κέντρο του Ατρόμητου και θα προπονούνται με τις ακαδημίες της ομάδας για τις επόμενες 15 ημέρες.

Η εξέλιξη αυτή έρχεται μετά και την συνεργασία των ομάδων του Τέλου Άγρα και του Ατρόμητου Αθηνών σε επίπεδο ακαδημιών. Όπως είναι γνωστό το δίκτυο ακαδημιών της ομάδας του Ατρόμητου Αθηνών περιλαμβάνει πολλές ομάδες από ολόκληρη την Ελλάδα δίνοντας σε νεαρούς αθλητές σημαντικά οφέλη σε όλα τα επίπεδα.

Ο 15χρονος Παναγιώτης Λάππας είχε ανακηρυχθεί ο κορυφαίος γκολκίπερ στο πρόσφατο τουρνουά του Ατρομήτου που διεξήχθη στο Λουτράκι, ενώ για το 15χρονο «δεκάρι» Βασίλη Καυκή τα εργομετρικά που πέρασαν οι μικροί παίκτες τον Απρίλιο έδειξαν ότι έχει μεγάλες δυνατότητες, κάτι που πιστοποιήθηκε και από τους προπονητές που είχαν έλθει από την Αθήνα.

Η τριάδα παικτών από την Ακαδημία του Τέλου Άγρα θα «έκλεινε» και με τον νεαρό Αλεξανδρόπουλο, όμως για προσωπικούς λόγους δεν κατάφερε να ταξιδέψει στην Αθήνα.