Κομπλέ με Φαραί ο Τέλος Άγρας

 

1016988_712842152076254_1622981508_n2-580x435


ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ από τη διάθεση και το επίπεδο προετοιμασίας των ποδοσφαιριστών του δείχνει ο κόουτς του Τέλου Άγρα, Θανάσης Λακριντής ο οποίος για μια ακόμη χρονιά χαρακτηρίζει ως κλειδί για την επιτυχία την σκληρή δουλειά, την επιμονή και την υπομονή!

«Θεωρώ ότι είμαστε σε ικανοποιητικό επίπεδο ετοιμότητας και θα προσπαθούμε να μπούμε στην τροχιά του πρωταθλήματος  με διάθεση και αποφασιστικότητα. Θεωρώ πως έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και με επιμονή και επιμονή και σκληρή δουλειά, θα κάνουμε μια αξιοπρεπή πορεία στο πρωτάθλημα!

Στόχος μας είναι να βρεθούμε στο φινάλε σε μια πολύ σεβαστή θέση, εάν δε μπορούμε κα το κάτι παραπάνω έχει καλώς! Διαφορετικά να μείνουμε στο μονοπάτι που έχουμε χαράξει!», είπε και χαρακτήρισε το φετινό πρωτάθλημα πολύ ανταγωνιστικό και δυνατό.

Σ’ αυτό ωστόσο που στάθηκε στη διάρκεια της προετοιμασίας ήταν η ομάδα του φέτος να έχει διάρκεια. Η προετοιμασία του Τέλου Άγρα τελείωσε χθες δίχως προβλήματα και στο ματς της πρεμιέρας στο «Παν. Μπαχράμης» κόντρα Φαραί, ο Άγρας θα παραταχθεί πλήρης.

Σίσσυ Τριάντου – likekalamata.gr