ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Εκτός Σιγιέρι και Αναστασίου

 

1185003_519527958124010_331738244_n3


ΔΥΟ απουσίες της τελευταίες στιγμής αλλάξανε τα πλάνα του Τάκη Παναγόπουλου για μια κομπλέ παρουσία στο πρώτο ματς της χρονιάς με την νεανική φέτος της κατηγορίας Ομόνοια.

Αφού οι Σιγγέρι και Αναστασίου, ενώ προπονούντο κανονικά το προηγούμενο διάστημα, λόγω προσωπικών υποχρεώσεων, δεν θα πάρουν θέση στην αποστολή και μένουν εκτός πρεμιέρας.

Ο Μιτρόφ που έχει προφυλαχθεί τον τελευταίο καιρό, λόγω ενός προβλήματος στο πόδι, θα δοκιμάσει σήμερα τελικά την τύχη του, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν είναι σε θέση να προσφέρει κι αυτός τις υπηρεσίες του!

Από κει και πέρα, η ομάδα είναι έτοιμη και θέλει να ξεκινήσει τη χρονιά σπάζοντας το ρόδι στο σπίτι της!

«Έχουμε μπροστά μας ένα πρωτάθλημα δύσκολο», λέει χαρακτηριστικά ο προπονητής της ομάδας Τάκης Παναγόπουλος, εξηγώντας πως αυτό θα είναι «… το καλύτερο πρωτάθλημα των τελευταίων ετών! Οι ομάδες έχουν δυναμώσει κατά το φαίνεσθαι. Έχουν «κατέβει» παίκτες και ομάδες από μεγαλύτερες κατηγορίες (όπως Εράνη, Πάμισος και Μελιγαλάς) και σίγουρα αυτό θα προσδώσει μεγαλύτερο ενδιαφέρον, δίνοντας παράλληλα την ευκαιρία στον κόσμο να παρακολουθήσει ενδιαφέροντα παιχνίδια.»

Όσον αφορά την ομάδα του και στόχους που έχει θέσει για το φετινό πρωτάθλημα, ο κ. Παναγόπουλος στέκεται στο παρελθόν και στην παρουσία της ομάδας στα πρωταθλήματα προηγούμενων σεζόν, τονίζοντας πως και φέτος ο ΑΟΚ θα ζητήσει αυτό που του αξίζει!

«Πιστεύω πως ο Α.Ο.Κ. έχει όλα τα εχέγγυα φέτος για μια αξιοπρεπή παρουσία. Θέλουμε να παρουσιαστούμε δυνατοί… Εμπλουτίσαμε την ομάδα μας με αρκετούς παίκτες και γηγενή παιδιά, στα οποία έχουμε δώσει ευκαιρίες και απέδειξαν ότι μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Σημασία, όμως, έχει η διάρκεια σε μια ομάδα και πόση ηρεμία υπάρχει στα αποδυτήρια…».

 

«Όλες οι πρεμιέρες κρύβουν εκπλήξεις»

Με το ποδοσφαιρικό … «ρητό» που θέλει κάθε πρεμιέρα να κρύβει κινδύνους και εκπλήξεις απάντησε στο πως βλέπει τον πρώτο αντίπαλο της χρονιάς, τη νεανική φέτος Ομόνοια, ο ικανός κόουτς της Κυπαρισσίας: «Όλες οι πρεμιέρες κρύβουν εκπλήξεις εάν δεν εμφανιστείς με την απαιτούμενη σοβαρότητα τότε όλα μπορούν να γυρίσουν μπούμερανγκ!

Το θέμα είναι να είμαστε έτοιμοι και σοβαροί. Σίγουρα, επειδή η ομάδα έχει αρκετά καινούργια πρόσωπα χρειάζεται λίγο ακόμη χρόνο, αλλά, πιστεύω πως θα παρουσιαστούμε έτοιμοι.

Η Ομόνοια είναι πολλά χρόνια στην Α΄ τοπική, όμως αυτό δεν σημαίνει κάτι. Εμείς παίζουμε στην έδρα μας και δεν μπορούμε να κοιτάξουμε τίποτε άλλο!»

Σίσσυ Τριάντου – likekalamata.gr