Μετανιωμένος ο Κατίδης για τον ναζιστικό χαιρετισμό: «Ζητώ συγγνώμη από τους φιλάθλους της ΑΕΚ»

 

865871_0


Μετανιωμένος εμφανίζεται ο πρώην άσος της ΑΕΚ Γιώργος Κατίδης, ο οποίος ζητά συγγνώμη από τους φιλάθλους της ομάδας για την πράξη του στο παιχνίδι με την Βέροια, η οποία σημάδεψε την καριέρα του.

Μετά τον ναζιστικό χαιρετισμό που έκανε, ο Γιώργος Κατίδης αποτέλεσε «κόκκινο πανί» για τους οπαδούς της ΑΕΚ αλλά και για όλη την ελληνική κοινή γνώμη, με τον ίδιο σε συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα «Δικέφαλος» να ζητά συγγνώμη από τους οπαδούς της «Ενωσης» και να μιλά με κολακευτικά λόγια για τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

ΟΙ δηλώσεις του Γιώργου Κατιδη:

Ερώτηση: Ο ανανεωμένος, λοιπόν, Γιώργος Κατίδης τι στόχους έχει θέσει για την ποδοσφαιρική του καριέρα;

Απάντηση: «Αυτή τη στιγμή είμαι παίκτης της Νοβάρα και είμαι χαρούμενος για αυτό. Δεν μπορώ να γνωρίζω τι μου επιφυλάσσει το μέλλον, αλλά το μόνο που σκέφτομαι τώρα είναι να δώσω όλο μου το είναι για τη νέα μου ομάδα. Το όνειρό μου φυσικά δεν παύει να είναι να παίξω στους μεγαλύτερους συλλόγους του κόσμου».

Ερώτηση: Πέρα από το μπέρδεμα που έγινε με τη χειρονομία σου στο παιχνίδι κόντρα στη Βέροια, δεν ήταν λίγοι οι οπαδοί της ΑΕΚ που πίστεψαν στο ταλέντο σου. Με τη νέα, λοιπόν, προσπάθεια που γίνεται στην Ένωση ποιο είναι το μήνυμα που θέλεις να τους στείλεις;

Απάντηση: «Σίγουρα δεν τους αξίζει να βλέπουν την ομάδα τους στη Γ’ Εθνική, αλλά πιστεύω πως όλα έγιναν για καλό. Σέβομαι απεριόριστα τους οπαδούς της ΑΕΚ και τους είμαι ευγνώμων που πίστεψαν στις δυνατότητές μου. Ζητώ συγγνώμη από έναν-έναν ξεχωριστά για όσα ανάγκασα να πιστέψουν για μένα, μετά από εκείνο το παιχνίδι».

Ερώτηση: Εζησες την ΑΕΚ στη χειρότερη καμπή της ιστορίας της. Ποια πιστεύεις ότι ήταν τα λάθη που οδήγησαν στο περσινό καταστροφικό αποτέλεσμα;

Απάντηση: «Κατά τη διάρκεια της περσινής σεζόν τίποτα δεν δούλεψε σωστά. Μετά, όπως, από όλα αυτά είναι τρομερό που ο κ. Μελισσανίδης ανέλαβε την αναγέννηση της ομάδας»!

Ερώτηση: Επειδή τίποτα δεν είναι σίγουρο σε αυτή τη ζωή. Εάν σου δινόταν η ευκαιρία να επιστρέψεις θεωρείς πως όλοι οι δρόμοι είναι… κλειστοί;

Απάντηση: «Όπως σας ανέφερα και παραπάνω, στη ζωή δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για τίποτα».

Ερώτηση: Το νέο γήπεδο παρουσίασε ο Δημήτρης Μελισσανίδης ξεσήκωσε τον κόσμο της ΑΕΚ. Πιστεύεις ότι εάν η ομάδα είχε τη δική της έδρας, πολλές από τις ιστορικές ζημιές θα είχαν αποφευχθεί; Είδες τα νέα σχέδια της «Αγιας Σοφιάς», πώς σου φάνηκε;

Απάντηση: «Σαφώς και ενημερώθηκα για τη Νέα Φιλαδέλφεια. Πιστεύω πω το νέο γήπεδο θα σημαίνει αυτόματα το γεγονός πως πραγματικά κάτι καινούργιο μόλις άρχισε. Σίγουρα εάν υπήρχε γήπεδο πολλά προβλήματα δεν θα τα συζητούσαμε καν. Φυσικά και είδα τα σχέδια της «Αγιας Σοφιάς» και είμαι ήδη χαρούμενος για τους ποδοσφαιριστές που θα μπουν και θα παίξουν μέσα σε αυτή την αρένα».

Ερώτηση: Νιώθεις αδικημένος από τον τρόπο που σου συμπεριφέρθηκε η ελληνική κοινωνία και το ποδόσφαιρό της;

Απάντηση: «Φυσικά και νιώθω»!

Ερώτηση: Μια ευχή για την ΑΕΚ;

Απάντηση: «Εύχομαι στην ΑΕΚ να αναγεννηθεί το συντομότερο δυνατόν και να επιστρέψει εκεί που αρμόζει στην ιστορία της».