Μπλόκο στη μεταγραφή του Νεϊμάρ από την Ισπανική Ομοσπονδία

 

AP_17198311203662-734x459


Ό,τι μπορεί κάνει ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας της Ισπανίας, Χαβιέρ Τέμπας, για να κρατήσει τον Νεϊμάρ στη χώρα. Σήμερα το πρωί, εκπρόσωποι του Βραζιλιάνου επιθετικού και της Παρί Σεν Ζερμέν βρέθηκαν στα γραφεία της διοργανώτριας αρχής της La Liga, για να καταβάλλουν το ποσό των 222 εκατ.ευρώ με επιταγή, προκειμένου να μπορέσει ο Νεϊμάρ να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στο Παρίσι.

Αν και ήταν απολύτως έγκυρη η κατάθεση του ποσού, η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Ισπανίας δεν την έκανε αποδεκτή, με τον πρόεδρο, Χαβιέρ Τέμπας, να δίνει εντολή, έπειτα από την απειλή του… Πρόθεσή του είναι να υπάρξει εξέταση από την UEFA και να τιμωρηθεί η Παρί για το Financial Fair Play, όμως -όπως μεταφέρει ο ισπανικός Τύπος- το πιθανότερο είναι να εκτεθεί και να μην πετύχει απολύτως τίποτα.

Αυτό, διότι η δήλωση του επικεφαλής της επιτροπής του FFP της UEFA, Αντρέα Τραβέρσο, πριν λίγες μέρες στη «Gazzetta dello Sport», ήταν ξεκάθαρη και ανέφερε: «Δεν μπορούμε να πούμε σε μια ομάδα τι να κάνει και τι να μην κάνει. Δεν μπλοκάρουμε μετακινήσεις, απλά υπάρχουν κυρώσεις…».

Πηγή: gazzetta.gr