«Να γίνουμε πιο… αλήτες»

 

8FBAE3038D462040724AA786DF778103


Τσιρίλο, Γεωργέας και Ρόβας αποφάσισαν να «αγριέψουν» τους συμπαίκτες τους στην ΑΕΚ

Η τρίτη κατηγορία είναι σκληρή. Και τα φαβορί περνούν δύσκολα αν δεν το συνειδητοποιήσουν γρήγορα. Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για ομάδες με τ’ όνομα της ΑΕΚ.Επειδή λοιπόν στις πρώτες αγωνιστικές (αλλά και στα φιλικά που προηγήθηκαν) επιβεβαιώθηκε πως οι αντίπαλοι δεν θα φέρονται στους «κιτρινόμαυρους» με στοργή και προδέρμ, οι «παλιοσειρές» της ομάδας αποφάσισαν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους.

Σε συζήτηση που είχαν λοιπόν οι παίκτες -χωρίς την παρουσία του τεχνικού επιτελείου- οι Τσιρίλο, Γεωργέας και Ρόβας προσπάθησαν να τσαμπουκαλέψουν τους υπόλοιπους.

Αφού αναφέρθηκαν λοιπόν στο «ξύλο» που επιστρατεύουν οι αντίπαλοι για να τους αντιμετωπίσουν και στους πολλούς τραυματισμούς που έρχονται ως αποτέλεσμα (και) αυτού, τόνισαν την ανάγκη η ομάδα να γίνει πιο επιθετική στο παιχνίδι της.

«Βλέπετε πως είναι η κατηγορία, έχουμε ήδη τόσους τραυματισμούς. Πρέπει να μπαίνουμε κι εμείς πιο δυνατά στις φάσεις», ανέφεραν. Και πριν σημειώσουν ότι -σε πρώτη φάση- προέχουν οι νίκες και μετά το θέαμα, τους είπαν χαρακτηριστικά: «Καλή η τεχνική και οι ντρίμπλες, αλλά βλέπετε πώς μας αντιμετωπίζουν. Πρέπει να γίνουμε κι εμείς λίγο πιο βρώμικοι, λίγο πιο… αλήτες μέσα στο παιχνίδι».