Ντοπέ o Μανούσος της Καλλονής και ο Λισγάρας του Αστέρα Τρίπολης

 

fa93d96e2dc179f494b8bbd7a8195622_25546


Ημέρα ντόπινγκ η σημερινή για το ελληνικό ποδόσφαιρο και συγκεκριμένα την Superleague, αφού δύο ποδοσφαιριστές βρέθηκαν θετικά σε έλεγχο ντόπινγκ.

Το παράδοξο της ιστορίας είναι πως και οι δύο παίκτες εξετάστηκαν και διαπιστώθηκε πως ήταν θετικοί σε απαγορευμένες ουσίες μετά από ματς ανάμεσα στις ομάδες του.

Αρχικά προέκυψε η είδηση για τον ντοπέ Μανούσο της Καλλονής, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, ντοπέ βρέθηκε και ο Χρήστος Λισγάρας από τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο έλεγχος και των δύο, έγινε μετά την αναμέτρηση Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΛ Καλλονής, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Superleague.

Όπως είναι λογικό, ο Λισγάρας δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο ματς της 8ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και αναμένεται να ζητηθεί και δεύτερος έλεγχος.

Αναμένουμε την αντίδραση του Αστέρα Τρίπολης, ενώ από την πλευρά της η Καλλονή τόνισε: «η συγκεκριμένη ουσία περιλαμβανόταν σε φαρμακευτική αγωγή που είχε χορηγηθεί στον παίχτη μας για την αποκατάσταση τραυματισμού του στο δεξί του πόδι και δεν του αύξανε την αγωνιστική του ικανότητα (δύναμη, αντοχή)».

 

Πηγή: www.sport24.gr