Ξεκινάνε τα φιλικά προετοιμασίας για τον Γ.Σ. Γαργαλιάνων – Με Ν.Ο. Πύλου άυριο στην Πύλο

 

11


Μετά από περίπου ένα μήνα σκληρών προπονήσεων έφτασε η ώρα για τον Γ.Σ.Γ. να μπει σε αγωνιστικούς ρυθμούς, έστω και σε ανεπίσημο επίπεδο!

 

Μπορεί να άργησε να ξεκινήσει την προετοιμασία του ο Γ.Σ. Γαργαλιάνων, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, όμως σιγά σιγά το πρόγραμμα του Βαγγέλη Οικονομίδη μπαίνει σε μια σειρά. Ήδη, η ομάδα του «έκλεισε» το πρώτο της φιλικό, αυτό με την ομάδα του Ν.Ο. Πύλου (αγωνίζεται στην Α Κατηγορία) στο Κλειστό της Πύλου αύριο στις 8.00 το βράδυ.

 

Ο Βαγγέλης Οικονομίδης θα έχει την ευκαιρία να δει τα πρώτα αποτελέσματα της δουλειάς που έχει κάνει, αν και φυσικά ακόμα είναι πάρα πολύ νωρίς για ασφαλή συμπεράσματα. Αυτά τα παιχνίδια είναι περισσότερο για να… πειραματιστούν οι προπονητές, να δοκιμάσουν πρόσωπα, σχήματα και συστήματα, αλλά και για τους παίκτες να ξεφύγουν από την ρουτίνα των συνεχόμενων προπονήσεων και να αρχίσουν να μπαίνουν σε αγωνιστικό κλίμα.

 
Από εκεί και έπειτα, στις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα υπάρξει το φιλικό με τον Δίων Κυπαρισσίας του Νίκου Δημόπουλου. Ο τεχνικός της ομάδας των Γαργαλιάνων αναζητά ακόμα και άλλους αντιπάλους για φιλικά παιχνίδια μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος.