Οι Γαργαλιάνοι έχουν το δικό τους Πετρό…γκολ!

 

12


Ο νεαρός επιθετικός της Α.Ε. Γαργαλιάνων Πέτρος Πετρόπουλος μίλησε στο gargalianoionline για τους στόχους της Α.Ε. Γαργαλιάνων αλλά και τους προσωπικούς του, όπως επίσης και για την πρεμιέρα με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Σπερχογείας.

13

 

 

Για τους στόχους της ομάδας: «Δεν βάλαμε κάποιον συγκεκριμένο στόχο ότι θα καταφέρουμε να πάρουμε κάποια θέση στο πρωτάθλημα. Σίγουρα ως Α.Ε. Γαργαλιάνων θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό, ωστόσο στόχος μας είναι να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και μέσα από την ποιότητά μας και από τον τρόπο που αγωνιζόμαστε να έρχονται και οι νίκες».

Για την φετινή χρονιά με αφορμή και την παρουσία στο ρόστερ πολλών νέων παικτών: «Σίγουρα είναι πολύ θετικό το γεγονός της παρουσίας πολλών νέων παικτών. Ήταν κάτι που κατά τη γνώμη μου χρειαζόταν να γίνει. Μαζί με κάποιους έμπειρους παίκτες που ήρθαν στην ομάδα έχουμε δημιουργήσει ένα πολύ καλό σύνολο και έχουμε δέσει μεταξύ μας. Σε αυτό βοηθά πολύ και το γεγονός ότι οι ηλικίες είναι πολύ κοντινές κι έτσι το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό, ενώ επίσης όλοι οι παίκτες έχουμε κοινό στόχο».

Για το αν τον φοβίζει η παρουσία τόσων νέων παικτών στο ρόστερ της Α.Ε. Γαργαλιάνων: «Δεν με φοβίζει καθόλου γιατί όλα τα παιδιά έχουμε όρεξη για δουλειά. Με την βοήθεια του προπονητή μας είμαστε όλοι συγκεντρωμένοι στον στόχο μας και πιστεύω ότι τελικά θα τα καταφέρουμε».

Για το ματς της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ: « Εμείς θα κοιτάξουμε να παίξουμε το δικό μας ποδόσφαιρο, αν εμείς δώσουμε τον ρυθμό που θέλουμε, νομίζω ότι θα εξελιχθούν καλά τα πράγματα για την ομάδα μου».

Για τους προσωπικούς στόχους: «Θα τους δούμε σιγά σιγά μέσα από τους αγώνες».