Ολυμπιακός: Αυξάνεται και πληθαίνει

 

af2b48e68ec68d2a2672224f8e44a8f8_L


Στους 25.000 έφθασαν οι υποστηρικτές του Ολυμπιακού που έχουν εγγραφεί στο επίσημο διαδικτυακό κανάλι του στο Youtube.

Οι Πειραιώτες έχουν μακράν, από οποιαδήποτε άλλη ευρωπαϊκή ομάδα, τους περισσότερους ακόλουθους, γεγονός που τους φέρνει απόλυτη ικανοποίηση για την αποδοχή αλλά και αίσθημα ευθύνης, για το εάν θα καταφέρουν και στο μέλλον να ανταποκριθούν στις υψηλές προσδοκίες. Παράλληλα, ανακοίνωσαν σήμερα (22/10) πως θα διεξάγουν διαγωνισμό με συνολικά 25 δώρα, για όλους όσοι είναι μέλη τους στο Youtube.

Η ανακοίνωση: «25.000 Youtube Fans. Η παρέα μεγαλώνει και μεγαλώνει τόσο πολύ που μας κάνει να αγχωνόμαστε για το αν τελικά θα μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες σας. Το επίσημο κανάλι του Ολυμπιακού στο Youtube ξεπέρασε τους 25.000 Youtube Fans και πλησιάζει τις 6.000.000 προβολές στα 598 βίντεο που έχουν ανέβει στο www.youtube.com/olympiacosbc.

Από όλες τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης που έχουν το δικό του κανάλι αποκλειστικά όμως για το τμήμα μπάσκετ, ο Ολυμπιακός είναι με διαφορά στην πρώτη θέση με τους περισσότερους συνδρομητές. Η αγάπη σας μας αναγκάζει να γίνουμε καλύτεροι, αλλά παράλληλα μας δίνει την επιθυμία να σας την ανταποδώσουμε. Για όλους όσοι είναι συνδρομητές στο κανάλι μας και όσοι θα γίνουν στο άμεσο μέλλον η ΚΑΕ Ολυμπιακός θα διοργανώσει ένα μεγάλο διαγωνισμό με έπαθλο 25 «ερυθρόλευκα» δώρα!