Ο…μετριόφρων κύριος Μουρίνιο – Δήλωσε ότι είναι καλύτερος προπονητής στην ιστορία της Ρεάλ

 

mourinho-says-iam-the-one-2013


Ο γνωστός αυτάρεσκος και αλαζόνας Μουρίνιο, έδωσε συνέντευξη στο αμερικάνικο δίκτυο του ESPN και ούτε λίγο ούτε πολύ αυτοαναγορεύθηκε ο καλύτερος προπονητής στην ιστορία της Βασίλισσας.

Η αποθέωση της επιλεκτικής ανάγνωσης ήταν η συνέντευξη του «Μου» στο ESPN. Ο 51χρονος τεχνικός θεωρεί εαυτόν κορυφαίο κόουτς που έκατσε στον πάγκο των «μερένχες», αλλά και ότι δημιούργησε την καλύτερη Ρεάλ όλων των εποχών. Που βασίστηκε για αυτά του τα λεγόμενα; Στο ρεκόρ βαθμών και γκολ που πέτυχε με τη Ρεάλ τη σεζόν 2011-2012.

«Ποιος είναι ο προπονητής της καλύτερης Ρεάλ όλων των εποχών; Εγώ. 100 βαθμοί, 121 γκολ και ήμασταν πρωταθλητές απέναντι στην καλύτερη Μπαρτσελόνα που υπήρχε. Εγώ είμαι ο ένας.

Η Ρεάλ ήταν αμυντική ομάδα; Σκοράραμε 121 γκολ και πήραμε 100 βαθμούς. Η Τσέλσι ήταν αμυντική; Ακόμα έχουν το ρεκόρ πόντων στην Πρέμιερ Λιγκ. Οι ομάδες μου είναι σπουδαίες.

Οι ομάδες μου είναι αυτές με τα ρεκόρ γκολ. Είμαι ο πρωταθλητής στο πρωτάθλημα των ρεκόρ. Αυτή είναι η θέση μου στην ιστορία. Οι ομάδες μου είναι χτισμένες για να κερδίζουν».