Οριστικά αποβάλλεται ο Α.Ο. Νεοχωρίου!

 

NEOXORI_02


Σας είχαμε ενημερώσει από την Τρίτη ότι μετά την αποβολή του Α.Ο Νεοχωρίου από το πρωτάθλημα Παίδων, θα ακολουθούσε και η αυτόματη αφαίρεση του δικαιώματος της συμμετοχής της αντρικής ομάδας στο πρωτάθλημα της Α” Ανδρών.

Σήμερα λοιπόν η ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ κοινοποίησε την Απόφαση της Επιτροπής Πρωταθλημάτων στην οποία αναφέρεται ότι η ομάδα του Α.Ο Νεοχωρίου έχασε το δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Α” Ανδρών, αλλά διατηρεί το δικαίωμα συμμετοχής στην Β΄Κατηγορία Ανδρών.

Αναλυτικά η Απόφαση της Επιτροπής Πρωταθλημάτων:

Κύριε Πρόεδρε,

          Σας γνωρίζουμε ότι, με απόφαση της Επιτροπής Πρωταθλημάτων, της 07/10/2013, η ομάδα Παίδων του Συλλόγου σας, συμπλήρωσε 2 μηδενισμούς και ως εκ τούτου αποβάλλεται από το οικείο  Πρωτάθλημα.

      Όπως δε προβλέπεται από τις Ειδικές Προκηρύξεις Παίδων και Α΄ κατηγορίας Ανδρών, ΔΕΝ έχετε δικαίωμα συμμετοχής στο Πρωτάθλημα Α΄  Κατηγορίας Ανδρών, αγωνιστική περιόδου 2013-2014.

            Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στο Πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας Ανδρών, αγωνιστικής περιόδου 2013-2014, όπως προβλέπει η ειδική προκήρυξη μέχρι την Τετάρτη 09/10/2013.