ΟΦΗ: «Ντου» οπαδών στην προπόνηση

 

pistepseto.gr


Ένταση στην προπόνηση του ΟΦΗ με τους οπαδούς να την διακόπτουν και να την…

λένε σε έντονο ύφος στους παίκτες, θεωρώντας τους υπεύθυνους για την βαθμολογική κατρακύλα της ομάδας.

Η φετινή χρονιά για τον ΟΦΗ ξεκίνησε με την καλύτερη προοπτική. Οι άνθρωποι της ομάδας κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα εξαιρετικό ρόστερ και όλοι έκαναν όνειρα Ευρώπης. Όνειρα που στις πρώτες εννιά αγωνιστικέςς έχουν μετατραπεί σε εφιάλτες, καθώς οι Κρητικοί αντί για μια θέση στην κορυφή, βρίσκονται στο πάτο του βαθμολογικού πίνακα μαζί με την Βέροια.

Το κλίμα πλέον έχει αλλάξει, με τους οπαδούς της ομάδας να παίρνουν την κατάσταση στα χέρια τους όπως φάνηκε και στην σημερινή προπόνηση. Εκεί βρέθηκαν πάνω από 100 φίλοι του ΟΦΗ, οι οποίοι διακόπτοντας το πρόγραμμα τα… έχωσαν στους παίκτες. Τα έχωσαν για τις εμφανίσεις τους και τα άσχημα αποτελέσματα, τους θεώρησαν υπαίτιους στην αποχώρηση Δερμιτζάκη, ενώ επισήμαναν πως γνωρίζουν ποιοι κάνουν άσχημη εξωγηπεδική ζωή.

Το παρόν σε αυτό το… ντου που όμως δεν είχε συνέχεια για κάτι πιο άσχημο, έδωσαν και οι Νίκος Μαχλάς με τον Νίκο Τσαμπουράκη. Το κλίμα πλέον στον ΟΦΗ είναι ιδιαίτερα τεταμένο και αν δεν αλλάξει κάτι αγωνιστικά στην ομάδα, το πρόβλημα θα γίνει ακόμα μεγαλύτερο.

Πηγή: gazzetta.gr