Πανθουριακός – Τέλος Άγρας 7-0: Με πέντε γκολ Χελά που ανέβηκε στα «ψηλά» και εφτά δοκάρια

891bfe668c51fb3a912cd88820b8abac_XL


Με εντυπωσιακό τρόπο ολοκλήρωσε τη χρονιά ο Πανθουριακός που επικράτησε, με το ευρύ 7-0, του Τέλου Άγρα τερματίζοντας στη 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα και διαθέτοντας την πλέον «παραγωγική» επίθεση του πρωταθλήματος, με 73 τέρματα ενεργητικό, αλλά και τον πρώτο σκόρερ της κατηγορίας.

Ο Γιάννης Χελάς πέτυχε τα πέντε από τα επτά γκολ του Πανθουριακού, στο ματς της τελευταίας αγωνιστικής απέναντι στο σύλλογο των Γαργαλιάνων, πιάνοντας τον Χρήστο Καλαντζή στη κορυφή του πίνακα των σκόρερ με σύνολο 22 τερμάτων. Αν μη τι άλλο ιδανικό κλείσιμο για την ομάδα της Θουρίας που έβαλε τις βάσεις γι’ ακόμη σπουδαιότερα πράγματα στο κοντινό μέλλον.

Στο «επίκεντρο» και ο διαιτητής Τουρλομούσης

Ο Γιάννης Χελάς και η ομάδα της Θουρίας δεν ήταν οι μόνοι που «τράβηξαν τη προσοχή» στον αγώνα με τον Άγρα. Αυτό γιατί ο διαιτητής Τουρλομούσης έγινε αποδέκτης έντονων διαμαρτυριών και από τα δυο σωματεία.

Πριν την έναρξη του αγώνα υπήρξε μικροένταση με τον Φίλιππο Μπάλλα, που έφερε την «απομάκρυνση» του τεχνικού διευθυντή των γηπεδούχων από τον αγωνιστικό χώρο και την καθυστέρηση έναρξης του ματς, με τις «διαφωνίες» να είναι συνεχείς κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Στο 28΄οι διαμαρτυρίες «άλλαξαν στρατόπεδο» όταν ο κ. Τουρλομούσης απέβαλε με 2η κίτρινη, για διαμαρτυρία, τον Λυκούργο Ανδρώνη που, όπως αναγράφεται στο φα, αντέδρασε με έντονο ύφος μετά την αποβολή του.

Επτά γκολ, επτά δοκάρια και πληθώρα ευκαιριών

Παίχτηκε βεβαίως και ποδόσφαιρο και ήταν εντυπωσιακό από τη πλευρά του Πανθουριακού που «πυροβολούσε» ακατάπαυστα έχοντας τον Χελά σε μεγάλα κέφια. Ο ικανότατος επιθετικός σκόραρε πέντε φορές, είχε δοκάρι και πολλές φάσεις αλλά δεν ήταν και ο μόνος.

Πιο συγκεκριμένα, στο 16΄ ο Κάνιστρας έκανε με πλασέ το 1-0, στο 19΄ ο Πανταζής το 2-0 με κοντινό σουτ και μετά το 30΄ σειρά πήρε ο Χελάς αφού, πρώτα, είχε αποβληθεί ο Ανδρώνης. Στο 30΄ πέτυχε το 3-0 με πλασέ, στο 34΄ το 4-0 με σουτ και ακολούθησαν τρία γκολ με το κεφάλι στο 52΄, στο 64΄ και στο 85΄ διαμορφώνοντας το εντυπωσιακό 7-0 για την ομάδα της Θουρίας.

Μέσα σε όλα τα άλλα, οι γηπεδούχοι είχαν και επτά δοκάρια, δύο με Πανταζή, δύο με Κάνιστρα και από ένα οι Μπιτσάνης, Χελάς, Κουρούπης, αλλά και σωρεία χαμένων ευκαιριών υποχρεώνοντας τον Άγρα σε «βαριά» ήττα.

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Σταθάς (55΄ Φαββατάς), Παντσιώτης (75΄ Παπαδόπουλος), Κουρούπης, Οδεμισιώτης, Κλουβάτος, Καράμπελας, Κάνιστρας, Μουστάκας (60΄ Φιλίππου), Μπιτσάνης, Πανταζής, Χελάς.

ΤΕΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Στασινόπουλος, Πότσης, Γεωργόπουλος, Γεωργακόπουλος, Ανδρώνης, Τσίμπιτσης, Μπούμπα, Ανεστόπουλος, Διακουμής (46΄ Αναστασόπουλος), Καμινάρης, Μπουντάς.