ΠΑΟΚ: Αντεπίθεση με σπουδαίες μεταγραφές

 

paokk708


Μετά την απόκτηση του Νομπόα έναντι 1,2 εκ. ευρώ ο ΠΑΟΚ είναι πολύ κοντά στην ολοκλήρωση δύο ακόμη μεταγραφικών κινήσεων, οι οποίες αλλάζουν επίπεδο την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Ο Ρικάρντο Κόστα φαίνεται πως είναι ο εκλεκτός για το κέντρο της άμυνας και ο Μάρκο Ντέβιτς, η ενίσχυση της επιθετικής γραμμής.

Ο 33χρονος Πορτογάλος αμυντικός, ο οποίος απασχόλησε έντονα και τον Ολυμπιακό, φέρεται να έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον ΠΑΟΚ και το μόνο που απομένει είναι να μείνει ελεύθερος από την Αλ Σαϊλίγια στην οποία αγωνίζεται. Οι ιθύνοντες του Δικεφάλου του βορρά, αισιοδοξούν ότι η ομάδα του Κατάρ δεν θα δημιουργήσει πρόβλημα στον έμπειρο άσο και θα τον αποδεσμεύσει προκειμένου αυτός να φτάσει έγκαιρα στην Ελλάδα.

Σε καλύτερο επίπεδο επαφών βρίσκεται η περίπτωση του Ντέβιτς. Ο διεθνής με την εθνική ομάδας της Ουκρανίας τα έχει βρει σε όλα με τον ΠΑΟΚ και απομένει το τυπικό «οκ» της Ρούμπιν Καζάν για το δανεισμό του παίκτη για ένα χρόνο. Στη συμφωνία αναμένεται να μπει φυσικά και οψιόν αγοράς, η οποία θα αγγίζει τα 3 εκ. ευρώ ενώ οι οικονομικές απολαβές του παίκτη θα φτάνουν το 1 εκ. ευρώ.