Πονοκέφαλος Ουζουνίδη – ποιον «θυσιάζει» για να έρθει ο Τσάβες

 

ουζουνιδης


Γερά θα πληρώσει ο Παναθηναϊκός την Μπόκα Τζούνιορς για τον Τσάβες, καθώς η συμφωνία προβλέπει 1,5 εκατ. ευρώ, μόνο για το 50% των δικαιωμάτων του παίκτη!

Στον ποδοσφαιριστή προσφέρει συμβόλαιο 600.000 ευρώ, ένα deal που είναι πάνω από τις δυνατότητες του Παναθηναϊκού! Ειδικά από τη στιγμή που θα μπορούσαν να μην πληρώσουν την ομάδα του, καθώς λήγει το συμβόλαιο του! Και μάλιστα, δεσμεύουν ποσό και για του χρόνου!

Σε κάθε περίπτωση, η μεταγραφή σκαλώνει για την ώρα στις εγγυήσεις που θέλει τόσο ο παίκτης όσο και η ομάδα. Τραπεζικές εγγυήσεις, εγγυήσεις για καταβολή των προβλεπόμενων δόσεων on time κτλ.

Μέχρι και τώρα δεν έχει βρεθεί άκρη σε αυτό το κομμάτι, η Μπόκα πάντως -θεωρώντας πως θα βρεθεί άκρη- «πιέζει» τον παίκτη να δεχτεί την πρόταση ακριβώς για τον λόγο που προαναφέραμε: είναι απίστευτη η προσφορά που έλαβε για ποδοσφαιριστή που το συμβόλαιο του λήγει σε έξι μήνες.

Ο Ουζουνίδης, πάντως, θα αναγκαστεί να θυσιάσει εξτρέμ για να έρθει ο Τσάβες, που όντως τον θέλει πολύ και είχε συζητηθεί στις αρχές του καλοκαιριού. Πριν καν φύγει ο Μάρκους Μπεργκ, αλλά τότε θεωρήθηκε απλησίαστος και δεν έγινε κουβέντα…

Υπάρχει ένα ζήτημα, βέβαια, καθώς στα ίδια ακριβώς λεφτά δεν χρειάζονταν να «θυσιαστεί» κανείς για να έρθει ο Πούκι, ενώ τώρα για τον Τσάβες κάποιος… κάηκε!

Ίσως ο λόγος είναι ότι πριν του Τσάβες μπορεί να υπάρξει και κάτι άλλο; Για την ώρα κανείς δεν μπορεί να μιλήσει με βεβαιότητα, αλλά ας το έχουμε σε μια άκρη του μυαλού μας…

Τι γίνεται με Μολέδο

Την ίδια ώρα, πάντως, δεν υπάρχει τη δεδομένη στιγμή τίποτα στον ορίζοντα για τον Μολέδο. Καμία πρόταση, τίποτα απολύτως. Δεν κλείνει όμως το θέμα του Βραζιλιάνου, δεν είναι δεδομένο ότι θα μείνει, ούτε από την πλευρά του παίκτη αλλά και ούτε και από εκείνη του Παναθηναϊκού.  Περιμένουν όλοι τις… τράμπες στο τέλους της μεταγραφικής περιόδου, για να δούνε πού μπορεί να ανοίξει χαραμάδα για να πωληθεί…