Προσφυγή και «αντίο» από Τοτσέ

 

550_334_91836


Στα άκρα έφτασε τελικά η σχέση του Χοσέ Τοτσέ με τον Παναθηναϊκό. Σύμφωνα με πληροφορίες του Pamesports, το μεσημέρι της Δευτέρας ο Ισπανός φορ κατέθεσε προσφυγή κατά του Τριφυλλιού ζητώντας να μείνει ελεύθερος και να του καταβληθεί το ποσό του 1 εκατ. ευρώ!

Η εξέλιξη αυτή δεν εξέπληξε όσους παρακολουθούσαν την υπόθεση από κοντά. Ο Τοτσέ δεν βρήκε προσφορά να φύγει από τον Παναθηναϊκό όπου δεν ήταν στα αγωνιστικά πλάνα του Γιάννη Αναστασίου. Αρχικά τον Ιούνιο είχε γίνει μια κρούση από τον Παναθηναϊκό για να μειώσει τις απολαβές του κατά 60%. Ο παίκτης είχε δείξει διάθεση συζήτησης αλλά τα πλάνα του Τριφυλλιού μεταβλήθηκαν και η κουβέντα δεν έγινε ποτέ.

Την περασμένη εβδομάδα ο Παναθηναϊκός πρότεινε στον Τοτσέ να πάρει 500.000 ευρώ και να λύσει το συμβόλαιό του. Όμως ο Ισπανός δεν έδειξε διάθεση να χαρίσει ούτε ευρώ στο Τριφύλλι και απέρριψε την προσφορά. Με την προσφυγή ζητάει τα δεδουλευμένα 550.000 ευρώ της περσινής σεζόν (δεν έχει πληρωθεί) και το μεγαλύτερο μέρος της φετινής σεζόν, όπως προβλέπει το συμβόλαιό του.

Ο Τοτσέ πήγε το πρωί και χαιρέτησε τους συμπαίκτες του στο «Απήλιο» και πλέον το θέμα παίρνει ίσως τη χειρότερη δυνατή τροπή για τον Παναθηναϊκό.