Σούπερ Λιγκ: Aπαγόρευση μεταγραφών και 600.000 πρόστιμο σε όσους ασκούν κριτική!

 

077BC81B9D297502C6FE074093183216


Οι αποφάσεις του Δ.Σ της Σούπερ Λίγκα όσο αφορά τις ποινές που θα επιβληθούν στην εκάστοτε ομάδα που δεν θα «πειθαρχήσει» στην απαγόρευση κρίσεων

Από το απόγευμα της Τρίτης έγινε γνωστή η απόφαση που πήρε κατά πλειοψηφία η Σούπερ Λίγκα και αφορά την απαγόρευση κρίσεων παραγόντων και μελών του συνεταιρισμου. Μια απόφαση δηλαδή που γενικά τιμωρεί όλους όσοι θεωρείται ότι δυσφημούν την Λίγκα αλλά και το προϊόν. Βάση των αποφάσεων ο… πέλεκυς θεωρείται βαρύς και οι τιμωρίες είναι από πιθανές, μέχρι… οι πλέον απίθανες.

Όπως για παράδειγμα απαγόρευση μεταγραφών από μια έως δύο περιόδους ή και αναστολή της καταβολής του ποσού που δικαιούνται κάθε ομάδα από τα τηλεοπτικά δικαιώματα! Αξίζει να σημειωθεί ότι τα πρόστιμα θα κυμαίνονται από 10.000 ευρώ έως 300.000 ευρώ, ενώ αν υπάρξει και… δεύτερη φορά το ίδιο «παράπτωμα» τότε μπορεί να φτάσει ως και τα 600.000 ευρώ!

Μια ακόμη ποινή είναι η ανάκληση εκπροσώπων των ομάδων στην ΕΠΟ, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι αφορά δηλώσεις και κρίσεις που θα γίνονται ακόμη και το καλοκαίρι καθώς αποφασίστηκε να θεωρείται… αγωνιστική περίοδος!

Πηγή: gazzetta.gr