Συνάντηση κορυφής στον ΠΑΟ – Οι δηλώσεις Μπεργκ προκάλεσαν ανησυχία

 

berg890_21


Οι μέρες που ακολουθούν στον Παναθηναϊκό δεν είναι κρίσιμες μόνο όσον αφορά τα πλέι-οφ αλλά και για τον προγραμματισμό της επόμενης σεζόν.

Νίκος Λυμπερόπουλος, Μαρίνος Ουζουνίδης και Γιάννης Αλαφούζος θα έχουν συνάντηση, στην οποία θα βάλουν κάτω όλες τις παραμέτρους για να οριστεί η πολιτική που θα τηρηθεί ενόψει της νέας σεζόν.

Πρώτη σκέψη στο μυαλό των διοικούντων την ομάδα, είναι να λυθούν γρήγορα τα συμβόλαια όσων παικτών δεν υπολογίζονται, προκειμένου στη συνέχεια ο Παναθηναϊκός να προχωρήσει στις μεταγραφές που χρειάζεται.

Μεγάλη προσπάθεια θα γίνει για την παραμονή δύο βασικών ποδοσφαιριστών. Εμποκού και Κλωναρίδης αγωνίστηκαν ως δανεικοί φέτος, με τον πρώτο να αποτελεί και την πιο δύσκολη περίπτωση αφού απαιτούνται περίπου 2,5 εκατ. ευρώ για την απόκτησή του.

Από εκεί και πέρα, οι δηλώσεις του Μάρκους Μπεργκ αλλά και το έντονο ενδιαφέρον ομάδων από την Ισπανία και την Αγγλία έχουν προκαλέσει πονοκέφαλο στο τριφύλλι.

Ο Σουηδός μιλώντας με τους συμπαίκτες του, τόνιζε πως εξέφρασε απλά την ανησυχία του για το ρόστερ και δεν θέλησε να ασκήσει πίεση προς τη διοίκηση. Ο ίδιος άλλωστε έχει μιλήσει με τα καλύτερα λόγια στο παρελθόν για το πόσο ικανοποιημένη είναι η οικογένειά του από τη ζωή στην Ελλάδα, κάτι που παίζει σημαντικό ρόλο.

Ωστόσο, στον Παναθηναϊκό δεν αποκλείεται η συγκεκριμένη τοποθέτηση να ηχήσει σαν καμπανάκι στη διοίκηση και να μην αποφασιστεί τελικά η λύση… μνημονίου.